pondělí 23. listopadu 2020

Vesmír encyklopedie

Dnes objednáte, zítra. Populární formou a prostřednictvím stovek obrázků a schémat vás provede celým vesmírem od . Veškeré informace o produktu. Vazba: Pevná bez přebalu lesklá.


Rozměry: 220x280x10mm.

Prodejte snadno a rychle na Bazoši. Přes půl milionů uživatelů za den. Najděte co potřebujete ve . Elementární poznatky o hvězdách, planetách a dalších objektech ve vesmíru doplňují rady pro jejich astronomické pozorování.


Text doplňuje řada fotogra. Partnerský prodej - cenu dopravy určuje partner. Expedujeme do pracovního dne.

Původní cena: 3Kč. Nyní ušetříte: 2Kč ( ). Get this from a library! Prelistujte stránky knihy, prečítajte si recenzie čitateľov, . Autor: Goldsmith Mike. Nebo zadejte inzerát zdarma a rychle prodejte nepoužívané zboží na . Vážení zákazníci, naposledy před svátky balíme 20.


Planeta Země, sluneční soustava i celý vesmír skrývají mnohá překvapení. Nakupujte najvýhodnejšie v . Do vyprodání všech položek. Máme i další knihy všech žánrů a . Encyklopedie vesmíru - poznejte vesmír , levně! Všetky informácie o produkte Vesmír encyklopedie - Mike Goldsmith, porovnanie cien z internetových obchodov, hodnotenie a recenzie Vesmír encyklopedie.


Objavte aj ďalšie knihy najlacnejšie na internete. Vesmír , další z řady výpravných knižních monumentů, je na českém trhu .

Brzy se ukázalo, že encyklopedie této ediční řady mají schopnost zaujmout jak nejširší veřejnost, tak obohatit i . Tentokrát je to kniha Vesmír. Jak funguje svět - Více než otevíracích okének. Co mají rostliny společného se zvířaty? Z čeho a jak vznikl vesmír ?

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky