pondělí 25. ledna 2021

Zemina za odvoz

Vyberte si co potřebujete z aktuálních inzerátů zemina za odvoz. Nebo zadejte inzerát zdarma a rychle prodejte nepoužívané zboží na největším . Vybírejte z 2inzerátů. Prodejte snadno a rychle.


Daruji za odvoz zeminu.

Hlína - zemina s příměsí (drobné kamínky apod.) za odvoz. Ornice, hlína a zemina - zemina za odvoz , inzerce. Ponúkam zeminu za odvoz obec Horná Streda. Vrbové, Trnavský kraj. Location is approximate.


Zdarma, za odvoz - nabídky - prodám, prodej, inzerce. Zdarma k dispozici jakékoliv množství zeminy ze . Lokalita Nižní Lhoty 8 km od .

Vhodná na terénní úpravy,zásypy,srovnání vašeho pozemku. Nabízím výkopovou zeminu za odvoz. Výkopová zemina za odvoz. Lešany, Lešany, Středočeský kraj. Chatovat s prodejcem . Pod nějakým příspěvkem jsem zde nedávno četla, že na Vysočině je nedostatek zeminy na vyrovnání pozemku.


Zítra začínáme kopat a budeme mít. Ak má niekto záujem kľudne sa ozvite. Dobrý přístup k zemině. Do vyprodání všech položek. To sú dva najčastejšie prípady.


Hledáte dodavatele zeminy v lokalitě Brno venkov? S hledáním můžete přestat! Zemina hlína za odvoz daruji. Obsahuje i drobne kameni.


RSS zdroj s posledními příspěvky příspěvek.

Několik kubíků zeminy z výkopu na terénní úpravy. Nevyplněno, Praha zápa dnes . Poslať od mpPon 26. Množství cca Tater. Nakládku zajistím, odvoz si zajišťuje .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky