pondělí 1. března 2021

Zelená skalice využití

Zelená skalice , hnojivo k použití jako postřik, má kyselou reakci a herbicidní účinky. Hnojivo je baleno do sáčků z PE folie s etiketou s uvedeným návodem k použití, hmotnost navážky hnojiva kg nebo podle dohody. Malospotřebitelské sáčky jsou . Tvoří jemné světle zelené krystalky, které při delším . Chemické složení hnojiva: síran železnatý heptahydrát.


Fe - je důležitou součástí. Postřik roztokem skalice zelené (síran železnatý) se používá k hubení mechu v trávnicích. Technická specifikace. Provedení: Koncentrát.


Anebo - i nově založené záhony s levandulí, na slunci, se přes zimu pokryly mechem - zase - lze použít zelenou skalici ? ZELENÁ SKALICE , hnojivo pro doplnění železa určené pro přihnojování rostlin. K likvidaci mechu zelenou skalicí můžete využít postup uváděný u přípravku. Síran železnatý - skalice zelená s používá k odstraňování mechu. Uchovávejte v temnu a suchu.


Produkt se používá v zahradnictví, je zdrojem železa a síry pro půdu. Váha: 1g (volně baleno). Skalice zelená se dá z historického pohledu dá využít k moření látek a příze při barvení. Nebo při výrobě duběnkového inkoustu. Jiná použití jsou nedoporučená.


Podrobné údaje o dodavateli bezpečnostního listu. CHEMICKÉ SLOŽENÍ: látka - obsah. Nákup bez rizika: dní na vrácení. Síran měďnatý asi nejlépe odstraní zelené řasy. Využití skalice je opravdu velmi různorodé.


Síran měďnatý je znám pod názvem modrá skalice. Používá se v lékařství,. Modrou skalici je nutné . Při nedostatku mědi se výrazně snižuje využití dusíku z hnojiv.


Nebyl o ni dlouho příliš velký zájem, byla připravována pouze v malých množstvích v lékárnách k medicinálním účelům. Teprve její využití při.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky