středa 30. prosince 2020

Zakrývací plachta s oky

Po obvodu krycích plachet jsou umístěna kovová oka pro snadnou manipulaci a upevnění. Pro větší odolnost je navíc materiál v okrajích s kovovými oky zdvojen,. Modrá krycí plachta ideální k zakrytí dřeva nebo jiných stavebních materiálů. Kovová oka jsou rozmístěna po m. K čemu plachtu využijete?


Plachta je pevná, s. Jsou vohodné pro zakrytí střechy, rozestavěné domy, dřevo či automobil. Vyberte si nepromokavé krycí plachty s oky opatřeny hliníkovými oky po celém obvodu plachty. Detailní informace k výrobku, postupy, hodnoty atd. Guttaplane standard - univerzální tkaná plachta se zdvojenými okraji a ocelovými oky po celém obvodu po 1m pro multifunk - Guttaplane standard krycí plachta.


Technická specifikace. Používá se na přístřešky, pergoly, garážová stání, snížení stropů v. Lem plachty je s kovovými oky kolem celého obvodu po 50cm, což zajišťuje její perfektní uchycení. Silná plachta je vhodná na veškeré stavební práce, nejčastěji.


Zakrývací plachta s oky PROFI. Pro efektivní zakrytí stavebních strojů, materiálů, nářadí, strojů a vozíků, na zahradě pro . Standardní krycí plachta s oky je univerzálním pomocníkem při zakrývání zahrádky, auta, úrody, děravé střechy a prostě . Naše plachty se vyznačují vysokou trvanlivostí, snadnou omyvatelností a odolností vůči UV záření. Kvalitní nepromokavá plachta je . Při požadavku na vyšší pevnost plachty a její tloušťku použijte . Hliníková očka pro upevnění plachty jsou umístěna po celém obvodu.


Krycí nepromokavé plachty pro stavebnictví, zemědělství, dopravu, rekreaci, sport. POPIS - jsou to univerzální zakrývací ( krycí ) plachty s oky po obvodu. Krycí plachta je vyrobena z polyethylenových vláken a laminována nepromokavým. Vysoká pevnost, odolná proti protržení.


Zakrývací plachta s oky

Okraje jsou zakončeny dvojitou výztuží. Nepromokavé krycí plachty jsou vhodné jako ochrana na . Zesílená PE krycí plachta 4x5m v zelenomodré barvě, s nerezavějícími oky každých 50cm a oboustrannou laminací. Profi zakrývací plachta je vhodná na stavbu, pokrytí střechy, automobilu, dřeva, apod. KRYCÍ PLACHTA S OKY 2X3M, 20KS, 7Kč.


Zesílená zakrývací plachta je ideální pro dočasné zakrytí a zajištění předmětů, a to jak uvnitř, tak vně budovy.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky