pondělí 26. dubna 2021

Zahradní plůtek plastový

Vyrobena z kvalitního plastu. Balení obsahuje 5ks plastových plůtku. Palisáda udrží… od 19Kč. Neviditelný plastový obrubník Border m. Zahradní plůtek , plast - imitace kovaný plot m. Plastový zahradní obrubník v . Plůtek GARDEN CLASSIC je vyrobený z kvalitního plastu , vhodný jako okrasný doplněk pro vaše předzahrádky či zahrady.


Zahradní plůtek plastový

Uvažujete čím si ozvláštnit zahradu , zvýraznit okrasné záhony a oddělit je od okolní vegetace? Prohlédněte si naši kategorii dekoračních zahradních plůtků v rozmanitém provedení. Okrasný plastový zahradní plůtek , díky kterému ozdobíte a oddělíte části své zahrádky. Celková délka plůtku: 5m (ks) Barva: tmavě hnědá nebo terakota.


Vážení zákazníci, i v těchto dnech fungujeme ve standardním režimu vyřizování Vašich objednávek. Plot je vyroben z tvrdého plastu , který je odolný proti mrazu a proto je tento plot perfektní alternativou k drahým a často nestabilním dřevěným plotům. Okrasný plot na zahradu esteticky oddělí trávník od cestičky nebo záhonu. Vybírejte ze dvou barev – cena za balení 3 . Součástí balení jsou tyče, které se zapichují do země. Výška plůtku nad zemí je cm.


Zahradní plůtek plastový

Rozměry 1ks plůtku :. V naší nabídce naleznete dřevěné a plastové palisády, ale i rolbordery. Máte s výběrem problém? Podrobné informace o každém produktu najdete v jeho . Sada obsahuje ks polí, jejichž . Pro oplocení vaši zahrádky se perfektně hodí zahradní plastové ploty.


Lze tím vymezit prostor, kam se nemá chodit, případně zamezit vstup menší zvěři. Vhodným doplňkem každé zahrádky a předzahrádky je okrasný plůtek nebo imitace plotu. Barvy: hnědá, šedá a cihlově červená. Cena s DPH: 47CZK Cena bez DPH: 3900 . Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie.


Používáním tohoto webu s tímto souhlasíte. Instalace plůtku je jednoduchá, stačí jej jen zasunout to půdy. Velmi snadná instalace plůtky - . Elegantní zahradní plůtek z kvalitního plastu o celkové délce m. Dostupné barvy - hnědá, teracota, zelená.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky