pátek 16. dubna 2021

Zatravňovací sítě

Dovozce zatravňovacích rohoží TENAX, umělých rákosů, italských stínících sítí , travních rohoží GrassRoll. Hodnocení produktu:. Fólie, textilie, sítě. Síť pro zpevnění travních ploch či příjezdových cest.


Naše společnost Gate to trade s. Následně se na plastovou síť umístí zatravňovací zámkové desky , které se jednoduchým způsobem zámky spojují do sebe.

Jedná se o HDPE polyethylenovou mříž speciálně navrženou pro ochranu . Na okrajích dopadové plochy se. Sítě pod velkoplošnou popř. Díky konstrukci dlaždice se zámky a kotvícími trny je . Běžná cena: 6Kč, sleva -. Zesílená zatravňovací dlažba vhodná pro parkovací zelené plochy a řadu dalších využití, kdy je potřeba vytvořit pevnou ozeleněnou plochu s vyšším zatížením. Felix zařadil jedničku, projel po příjezdové cestě a zastavil na ploše zatravňovacích dlaždic lemované ořešáky a živým plotem, který by potřeboval zastřihnout.


Tvárnice zatravňovací plastová, GUTTAGARDEN ECO. Navíc díky svým vlastnostem patří zatravňovací dlažba prakticky k bezúdržbovému materiálu.

Předností je také odvod dešťové vody zatravňovacími otvory přímo . Detailní popis produktu. Kovový U-pin je určen k upevnění sítě k travnímu podkladu. TENAX kovový u-pin slouží k uchycení zatravňovací rohože do země.


Rozměr u- pinu : délka 1mm, šířka mm, tloušťka mm. Rozměry U-PINu: délka 1mm, šířka mm, tloušťka mm. ECORASTER Eje univerzální zatravňovací dlažba, kterou využijete v zahradnictví, stavebnictví a při úpravách kolem domu.


Zejména se doporučuje pro . Zatravňovací rohože najdete na MALL. SKLADEM ⭐Možnost koupě na SPLÁTKY bez navýšení. Milmar Síť proti krtkům a- více velikostí. Stabilizující síť pro travnaté dopravní plochy.


Extrudovaná síť , pěnového polyetylenu s vysokou hustotou . Chcete-li odvést povrchovou vodu do kanalizačních sítí nebo odvodňovacích systémů krajiny, použijte naše betonové žlaby. Toužíte-li prodloužit rameno . Tato extrudovaná síť je určena prostabilizaci podloží, pro vyztužení zelených parkovacích ploch,příjezdových cesta zelených ploch, kde může být . IM floor je vyráběn z recyklovaného plastu. Materiál použitý pro výrobu je vysoce odolný proti povětrnostním vlivům. Pokud potřebujete zpevnit pozemek kvůli příjezdové cestě nebo parkovacímu stání a chcete se vyhnout betonu a dlaždicím, je zatravňovací dlažba ideální .

Dlaždice mají takové . Plastové plotovky Plastové kůly Plastové palisády Plastové obrubníky Stínící sítě - rašlové úplety .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky