úterý 23. srpna 2016

Avilut lutein

Doplnok stravy s karotenoidy, vitamíny a minerály. AVILUT Luteín mg PLUS tbl. Ernährungskomplemente Mehr zur Gesetzgebung info. Nahrungsergänzungsmittel sind – wie der . Upozornění: Nepřekračujte . Doporučené dávkování: 1x . Hledáte avilut lutein ? U každého zboží si můžete zjistit i jeho dostupnost nebo třeba . Osobní odběr je zdarma nad 29-. Bohužel se nám nepodařilo najít produkt avilut lutein.


Avilut lutein

Dále obsahuje: Omega-nenasycené mastné kyseliny, . Zinek přispívá k normálnímu stavu zraku. Dávkování a způsob užití. Lutein 25mg a Zeaxantin 5mg. Herbacos Recordati jen za 4Kč. Doplněk stravy v želatinových tobolkáchs se zinkem a vitaminem A pro udržení normálního stavu zraku.


Dále s obsahem aktivních látek jako jsou: Ginkgo biloba, Rutin . Avilut 3-forte Recordati cps. Zinok prispieva k udržaniu . Výživový doplnok s obsahom karotenoid luteínu a zinku. Vaša cena: 140€ s DPH. Cena pre členov: 153€ s DPH.


Avilut lutein

Tyto karotenoidy se akumulují ve vyšším množství . Food supplement containing carotenoids, vitamins, zinc and copper. Obsažená DHA přispívá k . Zeaxanthin and lutein are yellow-orange plant dyes called carotenoids. Diese Carotinoide akkumulieren sich in höheren . Shop lutein products at Holland Barrett now - our range of lutein products come in tablet and capsule form to help keep your eyes and eyesight healthy.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky