středa 31. srpna 2016

Nůž na stahování kabelů

Vše skladem, dobré ceny a rychlá doprava. Doručení následující den! Bezpečné řezy izolace kabelů v podélném i obvodovém směru . A do krabic se dá použít nůž s lámacími čepelemi, ale ne nějaká plastová hračka, kovové tělo a plynulé nastavení délky vysunuté části nože.


LUX Kleště na stahování izolace Comfort. V tomto videu si ukážeme, jak si vyrobit poměrně jednoduché zařízení na stahování izolace ze zbytků kabelů.

Nůž k odizolování kruhových kabelů. Kabelový nůž s hákovou čepelí JOKARI z vysoce kvalitního polyamidu pro odizolování všech běžných kruhových kabelů. Součástí je doplňková oboustranná . Nůž disponuje nastavitelným šroubem pro přizpůsobení . Odizolovací plastový nůž pro kabely s průměrem 8- 28mm.


Na práci s elektrikářskými kabely je zapotřebí kvalitní elektrikářský nůž. Stačí párkrát obtočit nožem kolem kabelu a . Nůž nejprve nařízne izolaci .

Inovovaný kabelový nůž s automatickým ochranným systémem proti pořezání. Kabelový nůž JOKARI z vysoce kvalitního polyamidu pro odizolování všech běžných kabelů s kruhovým profilem. Informace ke stažení.


Kvalitní odizolovač kabelů JOKARI z extrémně odolného nylonu pro odizolování všech běžných kulatých kabelů. Typ kleští: Odizolvací nůž. Materiál : Speciální . Hloubku řezu lze plynule nastavit nezávisle na kabelu. KNIPEX odplášťovací nůž profesionální pro průměry kabelů nad 25mm. SB KNIPEX nůž odplášťovací na kabely o průměru 4-16mm . Nový rotační stripovač je určen pro koax.


Stripovací kleště pro odizolovávání kabelů o průměru 5-6mm . K odizolování vodičů a kabelů si z naší nabídky můžete vybrat klasické odizolovací nože, čelisťové kleště určené k odstranění izolace i vysoce propracované a . Nůž určený na podélné odizolování kabelů s čepelí z nerezové oceli. Délka čepele: mm Celková délka: 1mm Hmotnost: g. Praktický nůž s vnější čepelí, který je určený k odizolování kabelů o průměru až mm bez toho aniž by se poškodila izolace jednotlivých vodičů uvnitř kabelu. Aby vám odpláštění šlo lehce od ruky, nastaví se vnitřní nůž automaticky z obvodového na podélný řez.


Nůž kabelový odplášťovací 4-28mm Weicon.

Popis a parametry Nahlásit chybu Ke stažení. Slouží k odpláštění všech kabelů v rozmezí průměrů 8-mm s přímou čepelí. Elektricky izolované kleště na krimpování koncovek kabelů , s ráčnovým krimpovacím mechanizmem .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky