čtvrtek 18. srpna 2016

Samosvorná koza

Stojan na řezání dřeva, nosnost 150kg. Stabilní stojan je ideální pro řezání motorovou pilou. Nalezli jsme také odkazů na podobné produkty v dalších obchodech.


Skladacia samosvorná koza na drevo umožňuje pílenie guľatiny, dosiek, trámov. Vďaka samosvornému mechanizmu zvládne prácu so stojanom iba jedna . Silná a odolná samosvorná koza , která svému majiteli bude sloužit po dlouhá léta.

Stavba samosvorné kozy na dřevo - z toho co dům dal, part 1. Samosvorná koza na řezání dřeva je velmi šikovný nástroj pro snadné řezání dříví na zimu. Rozřezání zvládne za pár. Strakonice, Jihočeský kraj. Location is approximate.


Nosnost držáku na dřevo : 200kg - 300kg. Dostupnost, Na zakázku. Popis: Potřebujete při řezání pevně podržet .

Prodejte snadno a rychle na Bazoši. Přes půl milionů uživatelů za den. Najděte co potřebujete ve Vaší kategorii. Chýba alebo je nepravdivý niektorý dôležitý. Průměr či tloušťka upínaného dřeva . Using the large steel tube and walnut as you see with the other Kraftig designs, a desk is made.


As you see the dimensions are: wide from the wall to the . Objevte tu nejvýhodnější nabídku na téma samosvorná koza. Ušetříte tak čas i peníze. Práci zvládne pouze jediná osoba díky samosvornému mechanismu.


Skládací kovová ocelová samosvorná koza na řezání dřeva. Toto zařízení lze používat zejména v malovýrobě,tzn. Upozornění:Zařízení není vhodné k . CZ Kovová samosvorná koza na řezání dřeva (500-3).


EN Chainsaw metal sawhorse (500-3). DE Kettensägebock aus Metall (500-3). Všetky informácie o produkte. Vhodné príslušenstvo.

Klapačka je stabilní a pevná koza, umožňující požez nejen kulatiny . Všade píšu k podobným pomocníkom, že priemer gulatiny je max 25cm.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky