úterý 16. srpna 2016

Infinit relaxační centrum vysočany

Vodní a saunové světy, masáže a procedury, privátní koupele pro dva, spa rituály , ubytování a wellness pobyty, dárkové poukazy, sportovní aktivity. Veškeré rezervace rušíme a klienty postupně obvoláváme. Síť wellness center. Tato společnost momentálně nemá zveřejněné žádné inzeráty. Lovers of rocket sports will appreciate the Wellness Hotel Step.


You can play tennis, squash, badminton and ping-pong. If you need a relax - go there. This is a one of our favorite relaxing place. Is privacy - we can give you a contact or make a reservation for you. Centra poskytují širokou.


Vodní svět: Ve vodním světě můžete využít plavecký bazén se třemi . Dále můžete využít služeb plavání kojenců a batolat nebo fitness centrum. To k relaxačnímu centru patří. Po průchodu turnikety si můžete zaplavat v bazénu , využít dvě výřivky nebo se vrhnout rovnou do saunového . Zdroj: Archiv Resortu Valachy. Privátní sauna Step Vysočany. Součástí privátní sauny je útulná relaxační místnost s posezením a lehátky.


Zobrazit celou nabídku. Poloha na mapě, telefon, otevírací doba, . Svými službami a prostředím se soustředí především na. Zapomeňte na starosti všedního dne . INFINIT - VYSOČANY - VODNÍ A SAUNOVÝ SVĚT. Zřejmě nejlepší saunové centrum v Praze - a že jsem jich už pár vyzkoušel ;-) tři sauny s různými. Skvele misto pro nedelni relaxaci.


Relaxační centrum Vysočany. Fotografie fitness centra a posilovny . Praha – Vysočany (hotel STEP). Infinit sport centrum at Hotel Step. Naleznete v kategoriích: . Plavecký bazén se třemi dráhami, kojenecký bazén, whirlpool, parní lázeň s vonnými esencemi, wellness zóna, saunový svět s venkovní slunnou terasou a.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky