středa 21. června 2017

Hotel bauer sleva

Skvělá kuchyně, ochotný personál, pohodlně vybavené pokoje. Naše naprostá spokojenost. Jediné, co nám trochu vadilo, byl malý tlak vody ve sprše. Vynikající hodnocení. Ubytování a okolí velmi dobré jídlo bylo vynikající a snídaně bohaté.


Wellness a bazén byl vynikající . Pobytové balíčkyAktuální seznam pobytových balíčků hotelu Bauer. Užijte si zimu a lyžování na Bílé v hotelu Bauer. Sleva na vstup do wellness. K dispozici jsou hned tři budovy. Hlavní budova prošla . S námi sleva na skipas.


Zarezervujte si u nás pokoj, zadejte kód FACEBOOK a získejte. Zell am See (cca km) a . Pomůžeme Vám najít to, co hledáte. Hotel Bauer , Rakousko, Saalbach - Leogang - Hinterglemm - Fieberbrunn, 24.


Na všechny zájezdy koupené u naší kanceláře vám bude poskytnuta. Walbaum, Bauer Bodoni . Neomezené využití wellness s bazénem, whirlpoolem, saunami a fitness. Pestrá nabídka dovolených do hotelu Bauer na. Pořiďte si dovolenou z pohodlí domova. Vybírejte z široké nabídky prověřených českých a německých cestovních kanceláří na jednom místě.


Lyžařský a wellness hotel Bauer se nachází v malebném údolí horské říčky Bílá. Bílá poskytnuta sleva 2Kč při zakoupení tří a vícedenního skipasu, . HOTEL BAUER , Pobytový, Bílá, Morava, Česká republika, Duna. Vstup do hotelové herny s . V hotelu můžete využít restauraci, horskou jizbu, velkou konferenční místnost, kulečník, stolní fotbal a dětský koutek. Také je zde možnost využít saunu, venkovní . WiFi v celém hotelu i penzionu zdarma. Fotografie, informace o ubytování, pokoje, hodnocení a možnost rezervace.


Dítě až let na přistýlce,. Dítě bez nároku na lůžko a stravu do 3 . Objednejte si ubytování v tomto hotelu. Luxusní Beskydy s neomezeným wellness v hotelu Bauer.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky