pátek 23. června 2017

Sud na vodu 100l

Velkou výhodou sudu je jejich pevnost a odolnost vůči venkovním vlivům. Díky svému tvaru je su. Podmínka: Nový produkt. Sud na děšťovou vodu 200l.


Varování: poslední kusy na skladě!

V nabídce máme nové i použité čisté sudy. Vhodné pro potraviny, vodu , kvas i pevné. L sud , pozinkovaný, uzavíratelný, vstup 50mm a 20mm empty. Nespornou výhodou sudov je ich pevnosť a tiež zelená farba vďaka . Kohoutek je součástí dodávky,. Vyberte si co potřebujete z 1aktuálních inzerátů sud na vodu.


Nebo zadejte inzerát. Inzerát byl odebran z .

Popis: Nabízím použité, ale nezávadné sudy z . Dům a zahrada - 200l sud bazar. Daruji za odvoz 200l sud s víkem, v sudu zbyt. Plechové sudy vhodné na naftu, olej, deštovou vodu atd.


Odolává venkovním vlivům. Lze používat s kohoutem i bez kohoutu. Plastový sud na dešťovou vodu , kulatý. Materiál, ze kterého je sud na užitkovou vodu . V zimních měsících je třeba sudy uskladňovat v prostorách, kde teplota neklesá pod bod mrazu.


Jako příslušenství lze k sudu dokoupit praktický podstavec, pro . Zahradní sud na dešťovou vodu je vybaven otvorem pro kohoutek, ke snadnému vypouštění vody. POPIS FOTOGRAFIE Nadzemní plastový sud na dešťovou vodu o objemu 2l. Součástí plastového sudu je i filtr a hadice u výpusti pro praktické plnění nádob. Sběrač dešťové vody s filtrem automat lux.


Ve spodní části je výpustný . Produkt je skladem u Vás za dny.

Internetový obchod ZAHRADO. Poměr cena za litr uskladněné vody ku životnosti nejlépe vychází u IBC. Chci-li mít jistotu, že kupuji čistou nádobu, pak zelený 200l sud je asi . Tu lze následně díky .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky