čtvrtek 21. června 2018

Jak pražit kukuřici

Pražená kukuřice Barbecue. DPH) Bude determinováno. Pokračovat v nákupu Objednat. Třešňový džem s rebarborou 250ml Kč Kč. Křupavá pražená kukuřice.


Dostupnost: SKLADEM U PRODEJCE Zboží pro Vás objednáme. Kukuřice pražená solená barbecue 70g. Odeslání Vašeho balíčku se může o týden zpozdit. Hodí se ke každé příležitosti.


Vynikající náhrada klasických brambůrků v podobě pražené kukuřice s barbecue příchutí a trochou soli si Vás svou jedinečnou chutí omotá okolo prstu. Množství na skladě, 15. Cena včetně DPH, 320. Cucuritos pražená kukuřice barbecue 30g.


Může obsahovat stopy různých druhů skořápkových plodů . Zní to šíleně ale zamilujete si jí ! Jinak luxusní alternativa k opečenému chlebu do polévky. Chroupejte kukuřici barbecue u televize při sledování Vašeho . Ohodnotit tento produkt. KUKUŘICE PRAŽENÁ BBQ.


ZÁKONNÝ NÁZEV POTRAVINY: Kukurica pražená barbecue , zpracovaná obilnina ochucená. SLOŽENÍ: kukuřice , rostlinný olej palmový, jedlá sůl, příchuť . Detailní popis produktu. Složení: kukuřice , rostlinný olej(palmový), . Mexicorn - pražená kukuřice příchutě: sůl,chilli, barbecue Arašídy pražené solené. Ensa, g platné do: 4. Pochoutka vhodná k pivu.


Jemně křupavá pražená kukuřice s příchutí barbecue. Baleno po sáčků v krabici. Serving Size : 1grams. Navštivte akcniletaky. Stránky letáků zobrazujeme s přehlednými . Použití: pro přímou konzumaci.


Co to vlastně je, Canchita? Tradiční pražená , jemně solená, křehká, křupavá, voňavá pochoutka z Peru se svojí specifickou, vyváženou chutí, námi připravovaná . Neskutečně lahodné balení 60g Barbecue kukuřice , Vás skutečně dostane. Je to závislost a zde se poměr pražení a soli skutečně vydařil.


Obsahuje dále živiny:. Je nám líto, ale prodej tohoto zboží byl ukončen. Vyhledat podobný produkt.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky