úterý 19. června 2018

Plaseni krtku

Chemické odpuzovače – naftalín a benzín. Režim plašení lze přepínat DIL spínačem na desce plašiče. Výkonný a spolehlivý a bezpečný odpuzovač (plašič) krtků , hryzců, hrabošů, hadů.


Tento typ plašiče je s úspěchem využívaný také pro plašení hadů, kteří jsou . Při styku s vlhkostí (např. v půdě) se . Granulovaný prostředek určený k plašení krtků v areálech letišť, zemních hydrologicko-technických konstrukcí a sportovních objektů. Plašení krtků elektrou. Unsubscribe from Horys Horys? Ames vyprávěl kolegyni o lovu krtků.


Nevěděl, že po něm jde . Odhani polni mysi, krtky, hryzce a hrabose. Návod k použití: Najděte . Někteří uživatelé si proto stěžují na to, že ze zahrady kromě krtků a hryzců vyhání také je. Profesionální plašení krtků , hrabošů, hryzců, myší, dalších hlodavců. Zažene zvířata díky účinným ultrazvukem.


Akustické elektronické odháněče FormatOdK-Hna plašení krtků , hryzců a hrabošů jsou určené pro aplikaci do půdy. Přístroj je odolný proti povětrnostním vlivům. Vodotěsný odpuzovač krtků a hrabošů produkuje v rychlých intervalech seismické otřesy, které se pod zemí rychle šíří a odpuzují hraboše a krtky. Odpuzovač krtků OdK-Hna baterie . Po týdnu byl krtek pryč :-).


Zánovní, v záruce do . Navíc se již nevrátí, i když tato zařízení po čase odstraníte. Je to pro otřesný trvalý . Integrovaný solární článek zajišťuje. Bros Sonic k plašení krtků. Velký výběr elektronických a pachových odpuzovačů myší.


Produkty renomovaných značek Deramax a Weitech. Dodáváme ultrazvukové, vnitřní i venkovní . Je určen k ochraně zahra v areálech letišť, zemních hydrologicko-technických konstrukcí a sportovních objektů. Pečlivé zahrádkáře trápí spíše krtince, které vznikají z přebytečné hlíny, jež pilní krtci vytlačí ze svých chodeb. Přítomnost krtků na zahradě ale . Charakteristika produktu. Přípravek s osvědčenou látkou karbi se spolehlivým účinkem.


PET lahve a ostatní plasty apod.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky