pondělí 25. června 2018

Osmocote dávkování

Dlouhodobě působící hnojiva ICL Osmocote (Everris). Profesionální dlouhodobě působící hnojiva od holandských specialistů v oboru, firmy ICL (Everris). Díky vysoké bezpečnosti můžete hnojivo Osmocote Exact aplikovat na citlivé plodiny v rozdílných pěstebních fázích, rychlou aplikací, pomocí dávkovacího. Stejnoměrně dávkované uvolňování živin (díky zvláštním vlastnostem nově vyvinutého obalu).


Plantacote je možno mechanicky vmíchávat bez nebezpečí. Hnojivo Osmocote je obalované. Osmocote Exact tablety se super dávkují , díky svému kónickému tvaru se snadno zasune do pěstebního substrátu nebo zeminy.


Složení: tableta o hmotnosti g. Správné dávkování hnojiv Osmocote závisí na délce působení. V grafu „Rozdíly v denním množství uvolněných živin u různých délek působení“, se počítá s . Vzorce uvolňování živin dostupné u hnojiva Osmocote Exact. Zvolte správné dávkování hnojiva Osmocote. Způsoby aplikace hnojiv . Osmocote Exact Tablets -6M nabízejí pěstitelům jednoduchým způsobem možnost velmi přesného dávkování živin.


Díky kónickému tvaru se tableta snadno . Osmocote Topdress je obalované hnojivo, které je vyvinuto speciálně pro hnojení na povrch substrátu v kontejnerech ve školkách. Obsahuje NPK, hořčík a. Rychlost uvolňování živin je ovlivněno také teplotou půdy. Substral Osmocote Zahrada - 5kg.


U tohoto typu hnojiv je žádoucí výšená aplika ní dávka , neboť ást živin. Mohlo by Vás zajímat . NOVÝ Universol a Osmocote. Při použití vodorozpůstných hnojiv použijte nižší doporučené dávkování.


Osmocote Pro 5-6M je zejména vhodný pro hrnkování v jarním období. Především v zahraničí se začalo používat hojně hnojivo Osmocote , které . Rozměry a hmotnost (netto). Doporučujeme dokoupit.


Osmocote je hnojivo s postupným uvolňováním živin, které po jediné aplikaci zajistí. Jedna aplikace hnojiva Osmocote stačí na celou sezonu. Hnojení působí až měsíců.


Dodáváme v kg balení.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky