středa 12. srpna 2020

Údržba trávníku ceník

Ceny našich služeb a ceník údržba trávníku. Balíčky jarní i podzimní údržby trávníku. Vertikutace, sekání, hnojení, pískování, válcování trávníku. Naše podnikání se soustředí na trávníky , jak na zakládání nových trávníků tak na jejích údržbu a profesionální ošetření.


CENÍK SEKÁNÍ TRÁVY A ÚDRŽBA TRÁVNÍKU. Hodně záleží na stavu . Minimální cena jedné zakázky je 5Kč. Cena za odvoz porostu u sekání křovinořezem je individuální. Pokud potřebujete posekat větší pozemek nebo máte . Ceník sekání křovinořezem.


Všechny ceny jsou pouze orientační, přesná kalkulace se provede před zahájením práce a nebude se dále měnit. Sekání trávy rotační . Prvních 10km zaplatíme za Vás! Stanovené ceny jsou včetně.


PRAVA TERÉNU ZAKLADAČEM TRÁVNÍKU A ROTAČNÍMI BRANAMI. Výsevem, m , Od 5- Kč. Kobercem – 2m m , od 26- Kč. Sečení trávy křovinořezem, m , Od. Specializujeme se na založení trávníků.


V následující tabulce naleznete ceník nejčastěji prováděných prácí při zakládání a údržbě zahrady. Kolín, Kutná hora, Nymburk a Praha. Hlavní náplní naší práce jsou realizace zahra jejich údržba a realizace závlah.


Hodinová sazba je 1- 22-Kč na hodinu. Kompletní údržba trávníku. Založení trávníku výsevem, vč.


Cena za posekání trávy se nedá stanovit taxativně za m protože pracnost hodně záleží na stavu trávníku , přístupnosti a . Každý pozemek je jiný, každý má jiná specifika (velikost, sklon, množství překážek v sekání, atd.) a proto je potřeba vždy pro . Nové inzeráty e-mailem. Výška kosení muže bejt nastavená pomocí bočních bežců. Sydney, zátěžový trávník v parku.


Nezavlažovaný, lidmi hledající odpočinek hojně navštěvovaný. Díky vzorné údržbě je trávník stále ve velmi dobré kondici. Ceny se většinou stanovují individuálně a to přímo na místě předpokládaného výkonu prací.


Hnojení půdy včetně hnojiva.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky