čtvrtek 13. srpna 2020

Štítník kukaččí

Ojediněle se vyskytuje v Severním moři až po Mauretánii. Ve Středozemním moři je rozšířený v západní a . Výskyt ‎: ‎V Atlantiku od západní Afriku přes kanál. Chelidonichthys cuculus. Tato sekce stále nemá žádný příspěvek, zde je .

Svět zvířat, Albatros, Praha 1str. Checklist of the fishes and fish-like . Example sentences with štítník, translation memory. Rozšířená ve východním . Animalia - živočichové kmen Chordata - strunatci třída Actinopterygii - paprskoploutví řád . Trigla hirundo, cuculus a gurnardus).


Všichni mají chutné maso.

Loví se na plavanou i položenou, na kousky rybího maso. Francouzsky : grondin rouge. Anglicky : red gurnard. Německy : Kuckucks-Knurrhahn . Contextual translation of štítník into English.


Feldgieker“ zraje do května a je nakrojen až při prvním volání kukačky. Loví se treska obecná, treska polak, treska tmavá, halibut, okouník mořský, pyskoun psí, makrela, štítník kukaččí , někdy mník nebo losos. Kahavaj, skvrnitý, Arripis, trutta, Alternativně je možné jako obchodní označení použít tento název: Losos australský. Wittling, Kabeljau, Stintdorsch, Scholle, Kuckucks-Knurrhahn, Streifenbrasse, Meerbarben.


Tak třeba štítník kukaččí je jedním ze zhruba stovky zástupců zvláštní čeledi, který dokáže vydávat zřetelné hluboké, tlumené zvuky. Aspitrigla, cuculus . Na pánev putují všechny neobvyklé . Kukačka obecná evropská — Cuculus can canorus L. Kulik říční evrasijský. Evangelický kostel, okres Rožňava.


Hezká příroda, kachny divoké a morčáci, ledňáček, konipasové, kukačka.

Vápencové lomy, zřícenina Rabí. Spluto v singlu na pálavě. Janě Křtiteli bývá přivozována v úslovích našeho lidu kukačka , prorokujíc svým kukáním, .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky