čtvrtek 16. dubna 2020

Restaurace betlém

Restaurace betlém

V létě pivní zahrádka. Stylový nekuřácký restaurant Dalešického pivovaru v příjemné lokalitě Černých Polí v Brně. Vaří pouze z čerstvých surovin,.


Restaurace betlém

Provozujeme restauraci s nabídkou tradiční české kuchyně, burgerů, pečeného masa, točeného piva Dalešice i dalších alkoholických a nealkoholických. Kdyby byly broušené drahokamy k jídlu, jednou z možností ochutnat je by bylo právě v luxusní restauraci Betlém. Vychutnejte si naplno v nekuřácké restauraci . Podpořte své oblíbené podniky v této nelehké době. Více zjistíte na portále České hospůdky.


BETLEM , Brno: See unbiased reviews of BETLEM , rated 4. Město: Brno-Černá Pole. MF DNES hodnotí každý týden jednu restauraci na jižní Moravě. Restaurace Pension Hamerska krcma. Odeslat stránku e-mailem. Pěkná restaurace , udělali dobrý steak na přání, fajn prostředí.


Restaurace betlém

Nabízíme Dalešická piva čepovaná na hladinku, posezení na zahrádce s dovolenkovou atmosférou, uvnitř restaurace příjemný dřevěný . Do restaurace Betlém jsme vyrazili s přítelkyní na degustační menu o několika ( záleží na vás) chodech. Jídlo jako takové bylo velmi kvalitně připraveno, malou . RESTAURANT DALEŠICKÉHO PIVOVARU BETLÉM. Jedenáctka, ochutnávka pivní pálenky . Zadejte poptávku nebo dotaz. Posledních pár let provozuje BETLÉM Dalešický pivovar. Ten, kde ve filmu Postřižiny vařil pivo Francin.


My víme, že o pivo s dobrou . Podnik v klidné části Brna, který se svojí nabídkou specializuje především na maso. Off-centered place but well worth the detour IMO, this restaurant is serving high-end cuisine and pouring of the . Jaká vás zaujala nejvíce ? Pivovarská restaurace Dalešického pivovaru, Dalešice 7 tel. Nabídka piv: Dalešice 11°, Dalešice 13° Májový ležák, Fladermaus, Dalešice 12° Kouřící králík, Dalešice 12° . Spitzenwerk des Autors Matthias Bernard . Betlem - Ubytování a restaurace. Doporučuji spíše české .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky