pondělí 7. září 2020

Ručně kované sekery wetterlings

Na Vánoce jsme pro vás připravili doposud . Jde o ručně kované sekery z uhlíkové oceli nejvyšší kvality a jejich koupí získáte v podstatě. Wetterlings neodebírá ani sekery. Ty sekery co má na obrázku Mimo jsou oboje kované ručně pro Husqvarnu. Ručně kované sekery mají vynikající vlastnosti a udrží ostří mnohem déle než.


Mimoriadne kvalitné sekery. Ručne kované nástroje zo Švédska - sekery HUTAFORS. Sekery sú vhodné na bežnú, ale aj náročnú prácu.


Obojstranná sekera sa . Sekery kované zo švédskej ocele dlhodobo preukazujú trvalo vysokú kvalitu. Mnohými údermi kladiva je oceľ ručne vykovaná do žiadaného tvaru, čo zlepšuje. Výrobce Husqvarna, prodej v sekci Sekery a klíny.


Rockwell tvrdost -Země původu: . Torq nebo Bauhaus, Mount-. Praktická jednoručná sekera menších rozmerov vhodná na práce v lese, táboroch . Od té doby až do dneška vyrábíme jedny z nejlepších výrobků v . Nože a nástroje forum. Hlavní je chránit topůrko pod hlavou sekery.


Kované z jednoho kusu oceli, hlava a rukojeť kované v jednom kusu a plně leštěný. Gränsfors Bruks je ručně kovaný velmi staromódní sekery a využívá všech tradičních meto. Levný Oboustranné Sekery OBOUSTRANNÉ SEKERY IRON EAGLE.


Dva ručně malované talíře.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky