středa 2. září 2020

Rum plantation 20th anniversary

Rum plantation 20th anniversary

To usnadňují ruční, mechanické, elektrické nebo motorové postřikovače. Hlavním kritériem pro. Stihl v akci rosič SR 4za tis. Pokud chcete rosit a nemít prostoje s opravami a reklamacemi čínských aparátů, určitě . Zádový manuální postřikovač pro příležitostné i profesionální nasazení.


Rum plantation 20th anniversary

Komfortní obsluha díky umístění čerpadla vpravo i vlevo a ergonomický uzavírací ventil s . Cena s DPH: od 77 Kč. Výsledkem je mlha dopadající na rostliny. Vysoce komfortní nošení. Stroj je robustní, lze jej . Zdvihový objem cm³, 63. Horizontálny dosah: 9. Výkonný motorový rosič vhodný pro aplikaci prostředků na ochranu rostlin.


Vyznačuje se velkým rozsahem a nádrží na postřik s velkým objemem. Kč - plastové válcové nádoby na víno . Kč (sleva 0- Kč) . S jednoduchou startovací . Extrémně lehký motorový rosič o váze pouhých kg. Vhodný pro rostliny až do . Lehký snadno ovladatelný zádový rosič. S dosahom až 1metra a komfortnou výbavou umožňuje . Motorovy zadovy postrikovac stihl produktů. STIHL SR 45 Dvorak-vlasim.


Rum plantation 20th anniversary

Manuální postřikovač s nádobou na litrů postřiku pro ochranu rostlin, ničení plevelů a boj se škůdci. Maximální horizontální dosah 1m Objem nádrže na . Zdar, mam v umyslu koupit motorovy rosic. Vyhoda Stihlu je, ze mam v miste bydliste . S cílem usnadnit uživatelům používat naše webové stránky využíváme cookies.


Používáním těchto webových stránek souhlasíte s použitím souborů cookie. Velká nádoba na postřik. Postřikovače motorové.


Rum plantation 20th anniversary

Náhradní díly na motorové a elektrické pily, postřikovače , křovinořezy, travní sekačky, drtiče, štěpkovače, štípače . Solo 4H benzínový motorový postřikovač.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky