pátek 11. září 2020

Tonka vůně

Tonka vůně

Nechte se unést opojnou vůni tonky , která vzdáleně připomíná vanilku s čokoládou. Její aroma je neopakovatelné a doslova hladí smysly. Voňavé informace o dámské vůni Esteban Tonka.


Tonka vůně

Zkušenosti s vůní , hodnocení a recenze Esteban na Arome. Který parfém obsahuje složku tonka ? Parfémy Ambientair na notino. Vůni Calvin Klein Escape můžeme charakterizovat, jako zcela novou filozofii v široké nabídce slavného tvůrce parfému. Hřejivé guajakové dřevo a fazole tonka uzavírají tuto originální kompozici.


Základ: pačuli, vetiver, vanilka, bílé pižmo, tonka. Krásná a tajemná vůně vhodná nejen pro dámy, ale i pro slečny. Vyznačuje se pronikavostí . Vůně evokuje cestu Středomořím, kde se ve vzduchu mísí vůně čerstvých fíkových listů, hřejivé dřevité tóny akácie a slaďoučké tonka boby. Hlava: fíkové listy . Vůně ‎: ‎Fík a tonka Objem (ml) ‎: ‎ml Charakter vůně ‎: ‎Ovocná Orientální arabský parfém do interiéru - Teck et Tonka - El.


Tonka vůně

Vůně : Orientální parfémy značky El Nabil jsou . Tato luxusní vůně v sobě snoubí dřevité tóny santalového a růžového dřeva a ve spojení s. Důležitým tónem v mnoha parfémech je absolutní tonka (a její hlavní složka kumarin), který dodává vůni jedinečný aspekt. Za tepla tonka chutná jako kořeněná vanilka. Vůně těchto bobů může být tak silná, že by člověk přísahal, že tu vůni může ochutnat. Vychutnejte si tuto báječně . Sladká, ale zároveň příjemná orientální vůně , která má sladké i kořenité akordy. Přírodní složky: arabský jasmín, tonka boby, bílý cedr.


Lehká a osvěžující vůně , . Millefiori Milano – ICON náplň vůně do auta Máta a tonka boby, ks. Nevšední kombinace svěží máty a nasládlých tonka bobů vytváří zajímavou vůni , ke které . Náhradní náplň domácí vůně Vznešené Tonka boby, kat. Balení obsahuje ks parfémované náplně a náhradní klip. Adidas Floral Dream je čistá, květinová, bohatá a ženská vůně.


Tonka vůně

Bytová vůně 100ml Tonka Bean. Srovnejte ceny, přečtěte si recenze, najděte podobné . Spojuje všechny konejšivé, léčivé vůně a zvířecí tóny. Vanilka, benzoin, tonka , labdanum…, které jsou často spojovány s pačuli nebo s kořením, vytváří .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky