pondělí 31. května 2021

Závěs na zahradní traktor

Na závěs přední lze uchytit radlice, kartáče, frézy atd. Zboží: vozíky a závěsy pro zahradní traktory a ridery. Vares pro travní traktor TDK. Vozík je vhodný pro neintenzivní provoz. Je možné použít jednoduchý závěs , který se připojuje pomocí šroubů na přední rám žacího traktoru Starjet.


V případě, že v budoucnu již nebudete používat jiné . Příslušenství k zahradním traktorům. Od nejlevnějších, Od nejoblíbenějších, Dle abecedy. Zadní závěs k zahradnímu traktoru SECO . Ochranná krycí plachta na zahradní traktor slouží k ochraně traktoru při. Chrání rychlospojku a závěs proti případnému poškození při případném nárazu na . Hodnocení produktu: (recenze). Univerzální závěs přední Seco Group - pro zahradní traktory.


Tento univerzální přední návěs pro zahradní traktory je produktem firmy Seco . Především pro Vaši bezpečnost ale i pro ochranu Vašeho vybavení zahrady je radlice odpružená a proto . Zahradní traktor John Deere X166R s košem 3L (zadní výhoz trávy) . Starjet - Karsit - Crossjet - Panther - Challenge. Do zadního závěsu můžete připojit například přívěsný vozík, sběrač trávy a listí. Za toto zařízení lze připojit například: přívěsný vozík, zahradní válec, . Vyberte si co potřebujete z aktuálních inzerátů závěs na traktor. Nebo zadejte inzerát.


Tažné zařízení (koule) k zahradnímu traktoru. Inzerát byl odebran z . Prodejce zemědělské techniky značek Zetor, John Deere, Pöttinger apod. Eshop nabízí skladem tisíce náhradních dílů a potřeb pro zemědělství. K traktoru lze dokoupit mulčovací sadu, deflektor pro sečení trávy bez sběrného koše, tažný závěs a sklopný vozík.


Hledáte zahradní traktor s vyšším výkonem a . Určeno pro traktory se šasím Castelgarden. Pouze jednou zakoupíte . Závěs s nosičem závaží BZN-002. Kč ZDARMA: mulčovací vložka, nabíječka baterie a zadní závěs jsou součástí .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky