čtvrtek 6. května 2021

Žulová deska bazar

Skladem Novinka Akce Doprava . HECHT 7- Kultivátor. Je nám líto, ale prodej již skončil. HP s rozvodem OHV robustní hliníková šneková převodovka kopinaté kypřicí . Profesionální třírychlostní rotavátor se zpátečkou je výborným pomocníkem pro přípravu půdy před sázením a setím. Potřebujete připravit půdu před setím a sázením? Půjčte si u nás praktický rotavátor , který ocení každý zahrádkář i profesionál.


Popis: Univerzální kultivátor MKS je strojem jednoduché robustní konstrukce, která díky své tuhosti zaručuje maximální využití síly stroje, jeho jednoduchou . Brno GARTEKO, prodej a servis zahradní techniky a nářadí s kamennou prodejnou v Brně. Nabízíme zahradní a lesní techniku, dílenské nářadí, aku a elektrické . ZAHRADNÍ TECHNIKA PÁRAL s. Prodej a servis lesní a zahradní techniky a profesionálního nářadí. Provádíme návrhy a realizace zavlažovacích systémů, . Některé modely je možno rozšířit o další příslušenství. Kultivátor, často také uváděný jako rotavátor je výkonný pomocník, který dokáže ušetřit každoroční dřinu všem zahrádkářům i pěstitelům při obdělávání záhonů. Stav Počítadla: 2Mth Výkon Motoru: Hp Perfektní Stav.


Benzinový kultivátor MS - pohonná jednotka. Rotavátor Honda FG 201. I když se jedná o drobného pěstitele nebo farmáře, který se živí prodejem zeleniny nebo květin, je nezbytně nutné, aby spolehlivost jeho výrobního prostředku . AGRATOR ALPEGO AMAZONE Avers- Agro BOMET. BOMFORD TURNER Berti Breviglieri CELLI. Zakladatel vlákna: Josef Stieranka.


Dobrý den, letos budu prvně připravovat . Hloubka kypření: cm. Objem oleje v převodovce: l, ROTAVÁTOR VARI K - . Servisní knížce autorizovaným servisem HONDA. Browse our inventory of new and used HOWARD ROTAVATOR ENa Prodej near you at MarketBook. Hlavním posláním rotavátoru je usnadnit namáhavou.


Silný pomocník, který Vám pomůže kypřit půdu na . Výkonný elektrický kultivátor pro dokonalou přípravu vašich záhonů. Kromě vysokého výkonu nechybí šestice ocelových oracích nožů tvořící široký pracovní záběr . AKPIL, profi rotavátor. PRODEJ ZEMĚDĚLSKÉ TECHNIKY A TRAKTORŮ. Vaše žádost nebyla úspěšná.


Litujeme , naše databáze neobsahuje žádné inzeráty odpovídající vaší žádosti. V tom případě je pro vás ideálním řešením benzínový rotavátor Honda.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky