čtvrtek 3. června 2021

Žáruvzdorná barva bílá

Potřebujete barvu, která odolá vysokým teplotám? Použijte tuto žáruvzdornou barvou , která vydrží teplotu až 800°C. Bonusem je odolnost vůči benzínu a . Hammerite sprej na radiátory Bílý.


Sprej na radiátor Bílý lesklý 400ml Motip deco.

Kvalitní žáruvzdorná bílá barva odolná do 500°C. Balení: sprej 4ml. Naše do 5stupňů odolná žárová barva se používá k ochraně kovových a litinových . ALUKSYL vypalovací silikonová . Dostupnost:skladem ks.


Dupli-Color žáruvzdorná bílá barva sprej 400ml. VHT Engine Enamel bílá lesklá teplotě odolná barva na motory, obaly převodovek.

RUVZDORNÉ TMELY jsou profesionální silikonové barvy pro nátěr povrchů pracujících ve . K renovaci , opravě a zesílení tepelné odolnosti předmětů jako jsou zahradní grily, potrubí, kamna, kouřovody, stínítka lamp . Je zároveň odolná proti benzínu a oleji. Upozornění: tepelná odolnost je uvedena na etiketě aerosolu. Odstín : černá, stříbrná , bílá. Rychleschnoucí bílá syntetická barva s vysoce lesklým finálním vzhledem,. Při aplikaci je nutné nastříkaný povrch zahřát na teplotu cca 300°C, při které se barva „vypálí“.


Primalex základní barva bílá. ColorWorks Žáruvzdorný sprej černý 4ml. Teplotně odolná barva na bázi silikonem modifikované alkydové pryskyřice.


Nátěr žáruvzdornou barvou běžně odolává teplotám do 6°C a vydrží zatížení až . Jednou z hlavních myšlenek nizozemské značky Present Time je vnášet do svého specifického designu výjimečnost a nadčasovou jednoduchost. MOTIP, DUPLI, COLORWORKS - spraye, autokosmetika, tmely ›MOTIP a COLORWORKS›Speciální laky› Žáruvzdorné barvy ›MOTIP. Profesionální žáruvzdorná barva ve spreji do 8°C - Macota Tubo (4ml) - bílá.


Lak se vytvrdí pomalým zahřívánímnad teplotu 250°C.

Každá barva má jinou teplotní odolnost, proto si prosím při nákupu podívejte do kolika stupňů je konkrétní. Balakryl RADET bílý lesk 7kg. Super - žáruvzdorná barva 800°C. BARVY A LAKY HOSTIVAŘ.


Speciální barva ve spreji pro natíraní předmětů, které jsou vystaveny vysokému teplu. Je dostupná v různých odstínech a také jako bezbarvý lak.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky