pátek 25. června 2021

Zmarlika čínská

Avondale byla vyšlechtěna na Novém Zélandu a je zřejmě nejbohatěji kvetoucí zmarlikou svého druhu. KATEGORIE KVĚT ‎: ‎nápadné květy KATEGORIE LIST ‎: ‎listnatý opadavý DOBA KVETENÍ ‎: ‎duben - květen BĚŽNÁ VÝŠKA ‎: ‎1. Zmarlika čínská – Abecedazahrady. Keře abecedazahrady.


Jsou to nízké stromy, vhodné i do malých zahrad.

Květy vyrůstají přímo z kmene. Pochází ze střední Číny. Pečlivě balíme a garantujeme OK doručení či výměnu. Jan Rajčok na Sbazar.


Popis: Nízký strom nebo keř, který . Nejbohatší kvetoucí zmarilka s tmavě růžovými květy a tmavě zelenými srdčitými listy. V České republice jsou některé druhy a jejich kultivary pěstovány jako okrasné dřeviny. Plody zmarliky čínské.

Květ: roste ve svazečcích po několika kauliflorně (přímo z kmene). Tento opadavý, zaobleně . Proslulá svými voňavými, krásně růžovými a hlavně jedlými květy,které vyrůstají přímo z kmene. Cercis chinensis, vel.


Srovnejte ceny produktů internetových obchodů. Nově přehlednější a rychlejší. Dnes se tento kultivar pěstuje s jedním nebo. Kód produktu: ARK026.


Doprava: pouze osobní odběr. Kdo chce mít na zahrádce něco zvláštního je . Nejkrásnější je v době květu, kdy rostlina zakvete růžovými kvítky přímo ze dřeva. Plantae - rostliny oddělení Magnoliophyta - rostliny krytosemenné třída Rosopsida - vyšší dvouděložné . Prodejte snadno a rychle na Bazoši. Přes půl milionů uživatelů za den. Najděte co potřebujete ve Vaší kategorii.


Přírodovědecké fakulty Univerzity Karlovy. V ČR jsou nejčastěji pěstovány různé kultivary zmarliky kanadské, v menší míře i teplomilnější druhy zmarlika čínská a zmarlika Jidášova.

Bohaté fialové květy s nasládlou chutí. Po odkvětu keř zdobí srdčité listy. Všechny druhy zmarliky rostou pomalu, milují slunce a dobře snášejí sucho.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky