pondělí 7. června 2021

Žáruvzdorná barva červená

Lak se vytvrdí pomalým zahřívánímnad teplotu 250°C. Každá barva má jinou teplotní odolnost, proto si prosím při nákupu podívejte do kolika stupňů je konkrétní. Balakryl RADET bílý lesk 7kg.


Super - žáruvzdorná barva 800°C. BARVY A LAKY HOSTIVAŘ. Primalex Sprej - žáruvzdorná barva černá 4ml. Speciální barva ve spreji pro natíraní předmětů, které jsou vystaveny vysokému teplu.


Je dostupná v různých odstínech a také jako bezbarvý lak. Kvalitní žáruvzdorná barva rovněž chrání kov proti vzniku koroze a je odolná vůči vlivům počasí. Dupli-Color žáruvzdorná bílá barva sprej 400ml.


Dostupnost:skladem ks. VHT Engine Enamel bílá lesklá teplotě odolná barva na motory, obaly převodovek. RUVZDORNÉ TMELY jsou profesionální silikonové barvy pro nátěr povrchů pracujících ve . K renovaci , opravě a zesílení tepelné odolnosti předmětů jako jsou zahradní grily, potrubí, kamna, kouřovody, stínítka lamp . Je zároveň odolná proti benzínu a oleji. Upozornění: tepelná odolnost je uvedena na etiketě aerosolu. Odstín : černá, stříbrná , bílá.


Rychleschnoucí bílá syntetická barva s vysoce lesklým finálním vzhledem,. Při aplikaci je nutné nastříkaný povrch zahřát na teplotu cca 300°C, při které se barva „vypálí“. Teplotně odolná barva na bázi silikonem modifikované alkydové pryskyřice. ColorWorks Žáruvzdorný sprej černý 4ml.


Nátěr žáruvzdornou barvou běžně odolává teplotám do 6°C a vydrží zatížení až . Jednou z hlavních myšlenek nizozemské značky Present Time je vnášet do svého specifického designu výjimečnost a nadčasovou jednoduchost. MOTIP, DUPLI, COLORWORKS - spraye, autokosmetika, tmely ›MOTIP a COLORWORKS›Speciální laky› Žáruvzdorné barvy ›MOTIP. Profesionální žáruvzdorná barva ve spreji do 8°C - Macota Tubo (4ml) - bílá. Alkyton 7ml - stříbrná. Tikkurila Betolux 9L bílá - nátěr na betonové a dřevěné.


Silikonová žáruvzdorná vypalovací barva na kov. Samolepící páska reflexní 2m x 5cm bílá. Aluksyl je určený k nátětům kamen, rour, výfuků aut a motorek, topných těles a jiných předmětů s maximální povrchovou teplotou do 5°C. Triveneta žáruvzdorná barva ve spreji 4ml - černá.


Žáruvzdorná barva červená

Komínové systémy eshop. Vnitřní průměr 1mm. Odolávají vysokým teplotám do 6°C.


Tento tepelně odolný lak po zaschnutí nekříduje a zachovává dlouhodobou . Barva ve spreji - černá, žáruvzdorná.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky