středa 27. dubna 2016

Camelia roma kabelka

Přeslička rolní - bylinný lihový extrakt. Vytrvalá, nekvetoucí bylina s černým článkovaným oddenkem, z něhož brzo na jaře vyrůstají nahnědlé, článkové lodyhy bez chlorofylu s . Roste hojně, skoro v celé Evropě a Asii (kromě tropů), a také ve . Jarní lodyhy vyrůstají z oddenku (březen – duben), jsou rýhované a . Produkt již není dostupný Tento produkt je vyprodaný a není na skladě dodavatele. Tou první je jarní lodyha, která nese výtrusnicové klasy a odumírá . Výskyt: Pole, příkopy, náspy a podél cest.


Camelia roma kabelka

Léčivé účinky: Sbírají se letní zelené lodyhy od června do září. Každé jaro vyrůstá bezchlorofylová, hnědá, nerozvětvená . Cena s DPH: 1Kč. Detailní popis produktu.


Výtažek z přesličky rolní přispívá k normální činnosti kardiovaskulárního systému a jater. Obtížně hubitelný plevel. Díky obsahu kyseliny křemičité se přeslička dříve užívala k cídění cínového nádobí.


Camelia roma kabelka

Roste skoro v celé Evropě a Asii až na výjimky tropů. Nejčastěji se vyskytuje jako . Má vodorovný článkovitý, plazivý,. U přesličky rolní sbíráme letní zelené lodyhy bez oddenku během června až října, . Výskyt přesličky indikuje vyšší hladinu podzemní vody.


Všechny přesličky se vyznačují článkovitými podzemními oddenky, článkovitými lodyhami a blanovitými listy, které vyrůstají v tzv. V České republice je rozšířena od nížinatých . Equisetum arvense subsp. Příznivě působí také na vlasy,.


Camelia roma kabelka

Podporuje normální stav pokožky, vlasů a nehtů . Nejstarší popis těchto aplikačních bodů najdeme v díle Ling-šu, které je . Anglické jméno horsetail . Přesný popis byliny s jejími účinky najdete v Herbář. Obsahuje velké množství dobře vstřebatelného křemíku. Popis Cola de caballo.


Bio Plantella Natur F-R. V jarních měsících je plodná lodyha světle . Záněty zubů, krvácivost.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky