čtvrtek 28. dubna 2016

Šablony na buxus

Zde je třeba vědět, že část výkonu motoru se použije na to, aby se sekačka udržela na. Plně funkční, dobrý stav, udržovaná. Motor JIKOV, dvoutaktní. Prstová kosa, záběr cm. Možnost koupě i rotavátoru.


Prodám rotavátor a lištovou sekačku zn. Více informací a kontakt. Předmět příspěvku: Vari prstová lištová sekačka. Alternatívne produkty. Jeho znovu zavedení do.


Adaptér lištové sekačky LSE-1je určený ke všem modifikacím převodovky DSK-316. VARI LIŠTOVÁ SEKAČKA. Tera Vari lištová sekačka. Lištovou sekačku Vari. Má vadnou vratnou pružinu startování a svíčku.


Přidám k tomu ještě jeden . Prodejce zemědělské techniky značek Zetor, John Deere, Pöttinger apod. Eshop nabízí skladem tisíce náhradních dílů a potřeb pro zemědělství. Porovnejte dnešní ceny na váš dotaz listova sekacka vari od prověřených obchodů a společností. Denní aktualizace a srovnání cen i služeb.


Nabízím použitou lištovou sekačku Vari s pohonnou jednotkou DMJ-315. Horní disk Vari sečení nízký. Rotor Vari nižší provedení nože. Spojka odstředivá Vari Honda GCV Pro hřídel 2. Spolehlivá, každoročně pravidelně.


Predám malotraktor vari originál 2T motorom, rotavátorom a. Sekačka lištová LSE-1Vari. Bubnová sekačka Terra I. Nezastavitelny pomocnik pri koseni. Ruční vřetenová sekačka Wolf-Garten Elektrická vřetenová sekačka GARDENA 3EC.


Stav viz foto, funkční.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky