čtvrtek 28. dubna 2016

Slavnosti pětilisté růže 2017 program

Slavnosti pětilisté růže 2017 program

Hlavními body programu jsou historické průvody z období gotiky a renesance, ve kterých účinkuje přes 7osob, rytířský turnaj „Turnaj růží “, připomínající legendu. V programu účinkují nejen profesionální umělci z Česka, . ZAHÁJENÍ PROGRAMU - Grál Brno - šermířské a bubenické ukázky. Palitschi a In Flamenus , společná komponovaná ohňová SHOW. Místo konání Český Krumlov Páni z Rožmberka, někdejší slavní. ZMĚNA PROGRAMU VYHRAZENA!


Vhodné pro: veřejnost. Renesanční slavnosti v jejichž průběhu se do Českého Krumlova, na celé tři dny, navracejí někdejší slavní majitelé páni z . SLAVNOSTI PĚTILISTÉ RŮŽE. Program letošních slavností: Pátek 16. Deset scén, souborů, 2programů , pět průvodů.


Zarezervujte si včas nocleh…. Historický program na deseti scénách v historickém centru města. Slavnosti doprovází bohatý program. Informujte se o aktuální situaci u provozovatele. Datum a čas konání, pá 16.


Ministerstva pro místní rozvoj. Podle webu města Český Krumlov. Tématem letošního 28. Nejočekávanějším bodem sobotního programu slavností je historický . Hasičská soutěž O putovní pohár starosty Městyse Chlum u Třeboně.


Skupina Kryštof se na Hrady CZ vrací po šesti letech s jedinečnou show. Celotýdenní program výuky zakončí taneční vystoupení absolventů letní školy na. Výstava Goethe a jihočeská šlechta – setkání slavného básníka s . Středověké slavnosti purkrabího Půty PROGRAM 8.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky