pátek 3. listopadu 2017

Betonový obrubník cena

Nákup bez rizika: dní na vrácení. Obrubník betonový zahradní 1x 20 . Vybírejte si podle parametrů a srovnávejte ceny z internetových obchodů na Heurece. Styk obrubníků se provádí na. Bežná cena = Odporúčaná maloobchodná cena.


To sa Vám páči: Dobrá cena , kvalita materiálu,veľkosť.

Nemám žiadne skúsenosti. Prvý krát pracujem s týmto . Ryze česká firma se stavebním. Cena : 12Kč bez DPH. Betonový silníční obrubník. Silniční betonový obrubník pro oddělení motoristických a pěších komunikací.


Toto zboží Vám bude dodáno spediční službou do 2-dní. Vezměte prosím na vědomí, že při doručení zásilek Spediční. Původní cena bez DPH: 10CZK.

Hledáte betonovy obrubnik ? U každého zboží si můžete zjistit i jeho dostupnost nebo třeba . Dostupné na predajniach. Uvedená cena je orientačná, bez dopravy (zo závodu výrobcu). Betónový obrubník jubileum 100x5x20cm sivý.


Pre celkovú cenu s dopravou a . Nově nabízíme tento metrový obrubník také ve výšce cm. Univerzální silniční obrubník je určen zejména pro dopravní stavby, kde je. Vyberte si co potřebujete z aktuálních inzerátů betonový obrubník. Nebo zadejte inzerát zdarma a rychle prodejte nepoužívané zboží na největším . Nové inzeráty e-mailom.


Semmelrock Bradstone Milldale obrubník empty. Prodám, vše nové, nepoužité: betonový obrubník , šedý, 50x20x5. Palisády dokonale poslouží k jednoduchému, . Neviditelný zahradní obrubník , plastový obrubník - unikátní řešení, které Vám nahradí betonový obrubník – snadná a rychlá montáž.


U nás najdete vše co hledáte pro svou. Vaše cena s DPH: 11Kč. Nezbytným doplňkem každé dlážděné plochy je betonový obrubník , který vytváří ukončení a ohraničení dlažby i případné komunikace.

Nabízíme vám několik .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky