čtvrtek 30. listopadu 2017

Pstruh cena lidl

Ke skladování a konzervaci v kulatých a hranatých balících. OBALY NA PĚSTEBNÍ SUBSTRÁTY A HNOJIVA, KRYCÍ ČERNÁ PE FÓLIE. Vyrábíme obalové materiály pro balení všech typů pěstebních substrátů. Zboží není momentálně dostupné.


Pstruh cena lidl

Fólie PE polohadice 09mm černá 2x5m. Bílá strana folie odráží až. Je také vhodná na fóliovníky. PE ochranná fólie určená k ručnímu zakrytí ploch náchylných na . Zakrývací plachty, fólie, pytle vám zaručují bezpečnost a pořádek ve vaší domácnosti a na staveništi. Oboustranně hladké desky a fólie z LD- PE , HD- PE.


Mléčné, černé a barevné provedení. PE překrývací folie 3listů, černá. Materiál: Polyethylen ( PE ). Hornbach Praha - Černý Most. Síla folie PE -DR: mm, mm (7Kč), mm ( Síla folie PE-DR ‎: ‎mm mm (7Kč) mm. Prodejní místo: Pardubice.


Záhonová folie proti prorůstání plevele PE - černá 2x10m. HDPE a LDPE krycí folie pro univerzální použití v domácnostech i firmách. BetterMorning Store . Rozměry: 5x4m, Kategorie: Folie. Krycí PE fólie 1x 1cm.


V rolích po 2kusech. Ochrana palet se zbožím proti vlhkosti. Ke zboží doporučujeme. Zpracovávané materiály. Hledáte ACO Kabuflex (Kabuprotect) R DN chránička PE -HD (5640) černá ? U nás najdete vše co hledáte pro svou stavbu, nebo svůj projekt.


Pstruh cena lidl

Velikost role: cca kg (cca 7m). Cena: individuálně v závislosti na odběru. Odstíny: bílá, černá , modrá, červená, žlutá, zelená . PENEFOL – PE hydroizolační fólie. PE folie je černá neprůhledná. Je balena po 1bm v návinu na papírové dutince o průměru mm.


Tyto LDPE polohadice se.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky