středa 14. října 2020

Zelí na krouhání prodej

Igelitové pytle v ceně. Blahodárné účinky kysaného zelí. Kysané zelí je vynikající zdroj vitamínů,.


Jeho slova potvrzuje i Roman Mencl, jednatel společnosti Zelko s. Hlávkové a krouhané syrové zelí nebudeme nejspíš vůbec prodávat, . Slovní spojení Křimice a zelí je vskutku věhlasný pojem nejen pro oblast Západních Čech, jsme. Prodej bude probíhat skrz výdejní okénko. Naposledy jsme krouhali 1. S pěstováním a prodejem okurek nakladaček jsme skončili. Starokolínské kysané zelí - Baše a spol.


Krouhané zelí Pardubice. Starý Kolín - výroba a prodej kysaného zelí , prodej krouhaného zelí. Od poloviny září do poloviny října probíhá na farmě sklizeň a krouhání zelí.


V letošním roce jsme již ukončili oblíbené krouhání zelí. Zimní období kromě mnoha radovánek často přináší i méně vítané události – nachlazení a chřipky. Zelí – zdraví ze soudku.


Nabízený sezonní sortiment produktů: zelí bílé hlávky ( krouhané ), zelí červené hlávky, zelí. PRODEJ KYSANÉHO ZELÍ. Informace o prodejní době sezónní zeleniny získáte přímo na . Cibule žlutá i červená (Balení po 5kg).


Zelí na krouhání prodej

Brambory, rané na uskladnění, červenec 2. Nakládáte si zelí na zimu? Zajeďte si do Dobré Vody, prodávají krouhané zelí bílé i červené. Více informací v letáku níže.


Prodávat se bude pouze v pracovní dny v době od 6:do 13:hodin, ve středu. Jsme polský výrobce zeleniny s vlastním výrobním skladem. Tato webová stránka obsahuje cookies: prosím přečtěte si prohlášení o ochraně dat.


Koupit je u nás možné jak již hotové kysané zelí , tak i krouhané hlávky, jež si lidé mohou doma sami naložit. Samozřejmě máme v nabídce také hotové saláty z . Začal prodej krouhaného zelí v Dubí - p. Provozní doba po- ne - hod. Vyrábíme kysané zelí z vybraných odrůd hlávkového zelí , pěstovaných v ekologicky čistých podmínkách Podkrkonoší.


Prosím, sdělte, do kterého data budete prodávat krouhané zelí. Celoročně nabízíme ovocné mošty, nektary, sirupy, moravská vína, jablečné chipsy, me mák a sezónně i . Máme však stále brambory a cibuli, pokud byste měli zájem, prosím, .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky