středa 8. června 2016

Benzínové nůžky na živý plot

Benzínové nůžky na živý plot

Lehký model benzinových zahradních nůžek k péči o živé ploty , vhodný pro příležitostné nasazení v . Pohání je spalovací motor, takže při práci nejste omezeni kabelem a můžete pracovat, . Benzínové plotové nůžky s 2-taktním motorem o objemu cm3. Doručíme do hodin. S nůžkami na živé ploty STIGA se můžete starat všechny živé ploty na vaší zahradě.


Díky ergonomické přední rukojeti v kombinaci s . Plotostřih - nůžky na živý plot jsou určeny k zastřihování a tvarování živých plotů a okrasných keřů. Benzinové nůžky na živý plot. Z živých plotů s nimi vystříháte dílo, za které by se nestyděl ani sám Michelangelo! Práce s akumulátorovými nůžkami je stejně rychlá jako práce s benzínovými.


Nůžky na živý plot 5mm, benzínové půjčit pro Váš projekt! Navíc jsou lehké, tiché a skvěle se s nimi pracuje díky nové výkonné zádové baterii. Délka nůžek 5mm Hmotnost . U benzínových nůžek na živý plot nezapomínejte na kvalitní oleje do paliva.


Benzínové nůžky na živý plot

Vše naleznete v příslušenství u každého produktu. Popis: PARAMETRY: Rozměry 230 . Jsou ideální pro jednoduché stříhání a tvarování keřů, živých plotů a jedlí. Kvalitní plotostřihy a elektrické nůžky na živý plot , se kterými bude zahradničení. V nabídce klasické elektrické sekačky, benzínové sekačky s pojezdem pro . Nůžky disponují benzínovým motorem o objemu 2ccm a výkonu kW.


Posloužit Vám může jak elektrický plotostřih, tak benzínové nůžky na živé ploty , případně můžete zvolit i aku (akumulátorový) plotostřih. Nejlepší benzínové nůžky. Nejsilnější a současně i nejdražší kategorií . Nůžky s dvoutaktním motorem jsou určeny především pro náročné uživatele, kteří potřebují zastříhávat rozsáhlé . Bez sebemenšího problému si pak poradíte s libovolně tlustými . Motorové benzínové nůžky na živé ploty GERMAN HT6jsou díky své kompaktnosti . Vhodné jsou zejména pro nasazení ve firmách zajišťujících údržbu zeleně, ale využijí je i nároční privátní majitelé pozemků s rozsáhlými živými ploty. Aku nůžky na živý plot V (bez aku a nabíječky). Výkonné benzínové nůžky na živý plot , které odvedou svou práci.


Benzínové nůžky na živý plot

Zkroťte divoké živé ploty – snadno a přesně. Podívejte se na web společnosti McCulloch.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky