pátek 3. června 2016

Lepová past monitor na štěnice

Lepová past na štěnice ke zjištění výskytu štěnic v domácnosti či v hotelu. Používá se ve všech ubytovacích zařízení. Vhodné umístění pasti je pod postel. Umožňuje monitorovat výskyt štěnic v jednotlivých pokojích, a. Monitor umístěte přímo . LEPOVÁ PAST NA ŠTĚNICE ( MONITOR POD POSTEL) KS PAPÍR Pokud máte podezření na štěnice v bytě, je pro vás monitor na štěnice ideální volbou.


Past zachytí všechna vývojová stádia štěnice. Lepové pasti by měly být v místnosti minimálně po dobu jednoho týdne. Rus domácí a šváb je lákán na atraktant do pasti , která je tvořena nevysychavým lepidlem. Z lepové vrstvy se sejme ochranný kryt a položí se na kryté místo na . Profi pasti je rychle odhalí, postřiky či dýmovnice proti štěnicím je účinně zlikvidují. Lepivý gel obsažený na monitoru přitahuje a zachytává štěnice , . Lepová monitorovací past na štěnice s atraktantem ks.


Skladem 1Kč s DPH. BB detector pro odhalení výskytu štěnic. Raid Past proti potravinovým molům ks. Bed Bug SUT Glue roll 50m. Papírna Moudrý DressBand lepový prostředek na monitoring šatních molů.


S-TRAP lepová past na ryběnky 2ks. Nejlepší likvidaci štěnic zajistí včasné odhalení a rychlý zásah. Akce balení po ks lepové pasti a profesionální feromony. Past na moly, proti molům, lapač molů Lighting, Shopping, Home Decor,.


Rovněž pozor, zda ve vaší blízkosti nemá i někdo jiný v bytě štěnice ! Když se to objeví tady v diskuzi, tak ty pomlčky vypadají jinak než na monitoru. Je třeba brát na zřetel, že pasti jsou . Cena pro Vás ‎: ‎17Kč Cena pro Vás bez DPH ‎: ‎14Kč Běžná cena ‎: ‎1Kč.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky