úterý 28. června 2016

Trojzubec spona

Trojzubec spona

Přídavný popruh k vybavení značky Fenix Protector. Celková dĺžka zapnutej spony je mm, šírka mm. Používá se na popruhy k taškám a batohům. Díky průveku regulujete. Na našej stránke používame súbory “cookie”, aby sme čo najlepšie využili možnosti a prispôsobili stránku Vašim požiadavkám.


Plastové spony chrání dřevo před rozpraskáním. Aby ste využili web stránky s . Popruhy , očka, spony , ráčny, KajakarSHOP. Na zadní straně zádové opěrky spony žebříček opět na horní popruhy navlékněte. Střední pásy vesty provlékněte kolem zádové opěrky a zapněte do plastové.


Vhodná na popruhy pro kabelky, batohy, obojky apod. V naší nabíce tyto spony ve . A když už jsem musela do Kirjat Gatu, nosila jsem Kaie stále na zádech,. Dotaz na produkt Poslat známému Tisk.


Trojzubec spona

Vložit nový komentář. Spony plastové produkty. Kovová spona na opasok mm. PARAMETRE: Materiál: kov Rozmer: mm Baleni. Přezka popruhu - nerezová Gimishop.


Páskové přezky Lafldikk F- Stars. Požadovaná velikost volného prostoru musí být uvedena v návodu na. Zádová připojovací spona je označena velkým písmenem A na podložce spony s šipkami, které ukazují zádovou připojovací sponu. Marimex Uzavírací matka plastové spony filtr.


Trojzubec spona

Obsahem balení je pouze součástka zvýrazněná na obrázku. Produkty teprve připravujeme. Můžete se ale podívat na ostatní kategorie. Potřebujete vyměnit nebo dokoupit náhradní díl k vašemu oblíbenému batohu?


Posunovač slúži na upravenie dĺžky popruhu - skrátenie alebo. Organizační prvek na popruhy a MOLLE systémy. Jsou spony u popruhu na nošení kovové? Dobrý den, dle dostupných informací od dodavatele jsou spony plastové. Vybírat můžete plechové spony , drátové spony nebo plastové spony.


Z plastové galanterie u nás najdete plastové spony , karabiny, trojzubce, koncovky i plavkové zapínání. Dostupné jsou v různých šířkách.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky