pondělí 6. června 2016

Hledík větší nízký

Pěstují se nízké i vysoké kultivary: nízké nechte vykvést . Hledík větší , nízký - Magic Carpet - semena g. Osázejte své záhony či nádoby směsí barevných hledíků! Naši předkové konzumovali cibuli v mnohem větším množství než my dnes. HLEDÍK VĚTŠÍ , NÍZKÝ – SMĚS BAREV. Antirrhinum majus maximum.


Balení obsahuje 1semen, výběrová směs barev. Popis: Nízká, okrasná . Kompaktní nízká letnička vhodná do truhlíků na balkony nebo do záhonů. Vyžaduje slunnou a teplou polohu. Vyséváme řídce a semena klíčí nejlépe při těplotě . Obsah sáčku : gramů.


Zboží není momentálně dostupné. Tento produkt již není na skladě. Poslední kusy skladem. Oblíbená letnička používaná pro výsadbu na záhony, k řezu i do aranžmá (vazby ). Osivo při výsevu nezasypáváme, pouze zatlačíme do substrátu. Coronette, Fair, Cheerio Vanity, White Wander.


Hledík větší nízký

Tato odrůda hledíku vytváří kompaktní koberce! Trpasličí forma hledíku většího. Jedná se o směs barev, ideální do nádob. Garden Centre – potřeby . Mar Hledíky jsou vysoké i nízké , ideální k tvorbě pestrých letničkových.


Nízké odrůdy se používají do vegetačních nádob a na výsadbu do záhonů, . Zahrada › Pěstujeme primanapady. Nízké kultivary se hodí na lemy záhonů a do nádob na balkony a terasy . Daří se v každé zahradní půdě na. Má kopinaté listy a klasy dvoupyských, různě zbarvených květů. Rostlina 1–stopy vysoká, jejíž . Vzpřímená, na bázi větvená, rychle rostoucí letnička.


Z jejich zástupců jmenujme třeba Peaches and Cream nebo Tom Thumb. Nízké hledíky měří už jen do až cm. Hledík nízký je nízká letnička, která se hodí do truhlíku, na balkon a také do . Jun Žabičky nebo tlamičky se správně jmenují hledík větší (Antrirrhinum majus) a. Husté porosty vytvářejí nízké (do cm) hledíky řady Pumilum.


Gymnadenia conopéa 240.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky