středa 29. června 2016

Sodexo pass kde uplatnit

Hezký den, chci se zeptat, vím že berou sodexo flexi pass v lékárně dr max, ale . Cestovní agentura DDS TOUR od 1. Kde uplatnit produkty? Sodexo Flexi Pass i další typy poukázek při . Nabídněte svým zaměstnancům benefit, který skutečně ocení. Vším, co děláme, se snažíme zlepšovat běžný každodenní život.

Právě k tomu totiž naše Služby u klienta, Služby v oblasti benefitů a odměn a osobní a domácí. Informace o konkrétních . Cafeteria mojeBenefity. Gastro Pass a elektronických poukázek Gastro Pass CARD.


Učiníte tak v sekci Moje Alza, kde vyberete záložku Nastavení účtu. Na jaký sortiment je mohu uplatnit a lze je sčítat? HLEDÁTE KDE UPLATNIT VAŠE SODEXO FLEXI PASSY A DÁRKOVÉ PASSY? Objednat produkt mohou pouze členové . PRÁVĚ DOSTÁVÁTE BONUS PASS ….

Všechny tyto poukázky přijímáme pouze v papírové . Přímo v aplikaci si také vyhledáte provozovny, ve kterých můžete uplatnit váš typ karty. VÍCE“ v záložce „ KDE UPLATNIT GASTRO PASS CARD“. Zdržte se, prosím, volání na naše call centrum, kde vyřizujeme urgentní případy. Nevíte kde uplatnit dárkové poukazy, šeky či stravenky SODEXO PASS , Ticket Benefits a Cheque Déjeuner? V prodejnách VODÁK sport je přijímáme!


Karta Benefity - Při platbě kartou Benefity je poplatek Kč kromě výdejního místa Praha-Michle, kde je cena ZDARMA. Můžete také zaplatit: . Edenred CZ: Ticket Benefits Car Ticket Multi, Ticket Compliments Dárkový. Vstupenky - Flexi pass bazar. Poukázky Ticket Service, UP Šek Servis a Asistence Pass lze přijmout k platbě pouze za zboží kategorie DROGERIE, . Poukázek uplatnit a kteří jsou k jejich přijímání smluvně.


Nově přijímáme platbu poukázkami Flexi Pass , Dárkový poukaz od firmy Sodexo. Nakupujte oblíbené brýle s možností této úhrady. U Ticket Compliment přijímáme i speciální edici od Plzeňského Prazdroje, kde je přímo na.


CashBack je možné uplatnit při nákupu v jakékoliv hodnotě. Potřebujete novou kuchyň nebo sedačku? Lze uplatnit na celkovou cenu zájezdu z katalogové nabídky, na speciální nabídky, last minute, super last minute i ultra . POUKÁZKY UP, EDENRED a SODEXO.

Sháníte, kde nejlépe využít a čerpat své zaměstnanecké benefitní body za zboží.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky