pondělí 12. srpna 2019

Jak vyhubit moly

Protože si moly můžete přinést s nákupem přímo z obchodu, je dobré potraviny při každém vyskladnění kontrolovat. Horší je to u sypkých potravin . Chraňte jídlo před moly. Do vaší kuchyně můžou moli proniknout kdykoliv: otevřeným oknem, stupačkami od souseda nebo si je můžete přinést přímo s nákupem.


S potravinovými moly se zápolí těžko. I když uklidíte celou. Kde se moli berou, čím škodí a jak na ně můžete vyzrát? Začalo vám doma rojení a pořád narážíte na létající moly ? Pořádně se podívejte, odkud vyletěli, protože na vlněný svetr mít spadeno nemusí.


Na moly funguje čpavek a jablečný ocet, říkaly babičky! Naše babičky moc dobře věděly, že hmyz i moly odpudí intenzivní vůní. Stačilo si jen ušít . Mol je sice živý tvor, ale k domácím miláčkům rozhodně nepatří.


Jde o nezvaného hosta, který vám poškodí šaty a znehodnotí potraviny. Kde moly najdeme a jak je poznáme? Má-li malý motýlek stříbrná křídla, jde o mola šatního. Jsou-li na jeho křídlech tmavé skvrny, je to mol . Ať jste udělali cokoliv, tihle malí motýlci se nedají vyhubit …. Poradíme vám, jak s tímto nepřítelem bojovat a zamezit jeho výskytu.


Ty ovšem nedonutí moly , aby předtím nezlikvidovali vaše zásoby a dál se nerozmnožovali. Moli se totiž množí velmi rychle. Máme pro vás pár osvědčených tipů.


Mar To zjistíte v následujícím článku, který je zároveň návodem, jak se zbavit. Jak na moly v domácnosti? Potraviny, které jsou napadené moly , jsou . Nechat si však objesť oblíbený zimní kabát nebo najít v mouce larvy určitě není nic příjemného. Než přejdeme k tomu, jak vyhubit moly , vězte, že . Asi před třičtvrtě rokem jsem koupila ty samolepky RAID na moly a mám pocit, že od té doby to je horší. Nemáte někdo nějaký typ?


Existuje lapač na potravinové moly , funguje to tak, že to přitahuje . Pokud ano, byli jste napadeni potravinovými moly neboli zavíječi. Koření vám však nepomůže moly vyhubit , spíše je odradí se u vás zabydlet. Chcete-li být důslední, použijte sprej, který zahubí nejen moly , ale také jejich larvy. Dřív se používaly bílé tablety plné naftalínu, které ale .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky