čtvrtek 8. srpna 2019

Elektrická vyvětvovací pila

Samozřejmostí je použití nastavovacího tělesa NT-3. Vhodné pro obdělávání vetších ploch. Malotraktor VARI GLOBAL s převodovou skříní DSK-317. Náprava tažná VARI TN-01.


Ruční nosič nářadí na Vari - to je název nového článku na blogu moje.

Vari , Tera - nosič předního závaží, nosič nářadí. KS závaží stačí k vyvážení veškerého pasivního nářadí VARI. ANV-40 nosiče nářadí AV-a nosiče radličky s radličkou N-k malotraktoru VARI IV a VARI.


Můžete za tím tahat i vozík. Lze k ní připojit pasivní příslušenství, které se jinak . E-shop zahrada a nářadí , elektrocentrály, železářství, Vám nabízí stroje Dedra, Güde, Vari , Heron, Baťacz. Hmotnost položky: kg.

Autorizovaný prodejce Vari. Videa, návody, diskuse. K nosiči nářadí lze připojit další pasivní příslušenství VARI , které se v jiném případě připojuje do závěsného zařízení VARI BZN.


Sedačka s nosičem nářadí je. Příslušenství pro stavebnicové systémy VARI. VARI AV-nosič nářadí - Doprava zdarma objednejte v eshopu.


Dobry den chtěl jsem se zeptat zdali nemá někdo udělaný podomácku nosič nářadí na vari. Nosič nářadí AV-je brzděná, připojitelná sedačka k převodové skříni DSK-317. Jestli jo tak budu rád za každou radu a nějaké foto. Vyberte si co potřebujete z 4aktuálních inzerátů vari.


Prodám k Tera Vari systém. VARI -GLOBAL nářadí , závaží, držáky, nosiče ZA MÍŇ. Inzerát byl odebran z . Lze na ní sedět a současně k ní připojit pasivní. Rozchod kol (mm): 610.


Brzda stroje: ruční i nožní.

Multifunkční nosič nářadí Vari RAPTOR Hydro je stroj zcela nové konstrukce. Vyznačuje se silným motorem, hydrostatickou převodovkou a komfortními prvky . Bržděný nosič s možností připojení pasivního nářadí s nosností 2kg. Webová stránka značky, vari. Lze připojit pasivní nářadí. Délka x šířka x výška . Terra Vari DSK-3s příslušenstvím.


Návěs ANV-2o nosnosti 2kg určený pro multifunkční nosič Raptor Hydro je menší bratr velkého návěsu ANV-4z VARI systému Návěs ANV-2je. Závěsné zařízení VARI BZN-0kompletní Závěsné zařízení VARI BZN-0slouží pro připojení pasivního nářadí VARI. Obsahuje nosič , 33kg závaží, nosič.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky