středa 7. srpna 2019

Dřevěné kůly prodej

Vyberte si co potřebujete z aktuálních inzerátů dřevěné kůly. Nebo zadejte inzerát zdarma a rychle prodejte nepoužívané zboží na největším internetovém . Prodám dřevěné kůly z akátu o délce od 2m,tvrdé dřevo akát je neš. Prodáme dřevěné dubové štípané kůly na oplocení.


Jsme jeden z největších dodavatelů kůlů ke stromkům po celé ČR a SK.

Výroba a prodej kůlů ke stromům. Další novinkou našeho sortimentu je prodej kůlů, půlkulatin a palisád. Nejčastěji se kůly používají jako zahradní doplněk při sadbě stromů, keřů a jiných dřevin. Prodej dřevěných pastevních kůlů. Našimi zákazníky jsou soukromníci, zemědělci, státní podniky.


Kůly jsou neodkorněné v surovém stavu. Průměr kulatiny cm. Dřevěný kůl se špicí.

Palisády naleznou uplatnění všude tam, kde je potřeba překonat výškové rozdíly terénu. Druh dřeva : borovice - tlaková . Tam, kde tolik neřešíte vzhle přicházejí na řadu naše smrkové kůly, jejichž hlavní předností je nízká cena. Z důvodu nařízení vlády České republiky proti šíření koronaviru, rušíme maloobchodní prodej v Hrdějovicích. V provozu zůstává velkoobchodní sklad a výdej zboží . Jsme největšími zpracovateli akátového dřeva v České republice.


Garantujeme původ i kvalitu námi dodávaných výrobků a dáváme na ně . Stavíme masivní dřevěné ploty a ohrady vhodné zejména do venkovského prostředí. Na našem eshopu najdete širokou nabídku dřevěných palisád (kuláčů a půlkuláčů) a vše . Autodoprava dřeva – Provozujeme nákladní auta pro převoz dřeva. Kůly pro zahradní použití jsou vyráběny ze smrkového dřeva. Jde o ofrézovanou kulatinu (tedy tyčovinu), na jednom konci upravenou do špice.


Stoprocentním zájmem dřevo nakoupit ve stoje, zpracování, svoz, třídění - manipulace, pořez - odkorňování, výroba paliva a jiných výrobků. Lze je využít i na stavbě pro jednorázové, rychlé a účinné oplocení . Specialista pro úpravu a prodej zemědělských komodit. Součástí naši nabídky je prodej mulče, zabraňující prorůstání plevele a .

Vyvazovací dřevěné kůly. Frézované dřevěné kůly. Octo Woo plastové sloupky, plastové kůly, ocelové sloupky, sklolaminátové tyčky, prodej spotřebního. Nabízíme palivové dříví, řezivo, kůly či myslivecká zařízení.


Zhotovíme dřevěné konstrukce od jednoduchých pergol nebo altánů až po dům ze dřeva.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky