úterý 20. srpna 2019

Domovní čísla antracit

Domovní čísla antracit

Nabízí náhradní díly na pily, original equipment manufacturer parts, mounted. Dily nahradní oleje filtry noze řemeny. Návod na identifikaci najdete nahoře v záložce náhradní díly.


Prodej náhradních dílů pro zahradu a les, nářadí a dílna. Zahradní sekačky na trávu, traktory - náhradní díly nože, . Paragon nebo faktura DPH ! Nabízíme nejkvalitnější a nejširší sortiment náhradních dílů a příslušenství pro značku Honda. Honda náhradní díly na motorové pily. Běžná cena: 92Kč.


Kč s DPH 6Kč bez DPH. Nad stránkou neustále. Zadní kolo sekačky McCulloch 8Kč. HONDA KARBURÁTOR GXV1, Obj. Náhradní řemen sekačky Hecht . Všechno zboží pochází z oficiální české distribuce daných značek - pozor na nelegální dovozy, nebudete mít do budoucna zajištěný servis ani náhradní díly ! Aktuálně spoustu náhradních dílů skladem na m….


Kvalitní servis a náhradní díly. Pokud není přímo uvedeno, nejedná se o originální náhradní díly. Vari, Jikov, Terra, Gutbrod. Společnost KASUMEX s. Snažíme se zajišťovat i prodej náhradních dílů pro starší VARI zahradní techniku.


Katalogové číslo: 31- 070. Upozornění: Poslední položka na skladě! NABÍZÍME POUZE NEORIGINÁLNÍ NÁHRADNÍ DÍLY , NENÍ-LI VÝSLOVNĚ UVEDENO . Motor GXV1je vhodný pro širokou škálu aplikací používaných v náročném prostředí,.


Savior GXV 1Engine Features, and mitsubishi l2e service life.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky