úterý 20. srpna 2019

Vápno bílé hašené

Rajče Venus je okrasná keříčková (determinantní) odrůda velmi nízkého vzrůstu vhodná k pěstování v truhlících na balkonech. Rajče keříčkové Venus - Solanum lycopersicum - prodej semen - ks. Plody jsou žluté až oranžové . Balkónové - pěstování v nádobách.


Balení: (balení po ks, cena za 1ks). Doprava: expedice do dnů.

Dostupnost: Není skladem. Tento produkt je již vyřazen z . RAJČE KEŘÍČKOVÉ BALKÓNOVÉ - VENUS. Odrůda vyžaduje pěstování ve větších nádobách. Keříčková odrůda vhodná pro pěstování v . Pečlivě balíme a garantujeme OK doručení či výměnu.


Vilma nebo Venus tak je hloubka truhlíku dostačující. Výrobce: Moravo Seed. Tato odrůda okrasného rajčete je keříkového typu.

Kč s DPH (1Kč bez DPH). Vysoce úrodná odrůda nízkého keříčkového rajčete, určená pro drobné pěstitele. Rajče ozdobné keříčkové Venus - prodej osiva rajčat - rajčata Praha. Odrůdy rajčat, které se hodí na balkon.


Je to zhruba čtyřicet . NOHEL GARDEN je největší velkoobchodní společností v oblasti zahrádkářských potřeb v České a Slovenské republice. Převisle rostoucí rajče s oranžovýmí plody a drobným rozvětvením. Obsah sáčku: gramů.


Vhodné pro pěstování v květináči. Kategorie: Plodová zelenina. Nákup bez rizika: dní na vrácení. Květenstvím je vijan se třemi až dvaceti oboupohlavními květy, které mají žlutou barvu. Plodem je bobule, neboli rajče.


Pěstují se tyčkové nebo keříčkové odrůdy. S touto odrůdou si zajistíte doma svou letní potřebu rajčat i bez zahrádky. Zakrslý vzrůst činí . Rajče balkonové keříčkové oranžové Venus - semena rajčat g, ks. Velmi úrodná odrůda rajčete nízkého vzrůstu ideální pro pěstování v truhlících a .

Od poloviny května (dle počasí) je možné sazeničky přemístit ven , na konečné stanoviště.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky