středa 4. prosince 2019

Lesní naviják bystron

Pomocí lanového navijáku můžeme snadno a rychle zefektivnit a více zprofesionálnit práci v lese. Prodam traktor Belarus 920. Stroje - Navijak bystron bazar.


Výkonné stroje pro stahování a přibližování dřeva. Zapojení do tříbodového .

Lesní navijáky Tajfun. Jednoduše kvalitní naviják. Lanový naviják pro malotraktor s tažnou silou t. Lanové navijáky jsou určeny pro stahování a přibližování dřeva.


Všechny typy navijáků jsou neseny na . Naviják Krpan 4SI - Kliknutím zobrazíte detail obrázku. Mechanicky ovládaný lesnický tříbodový lanový naviják s pásovou brzdou určený pro .

Kvalitní český výrobek, naviják za traktor. Prodám tří bodový lesní naviják Bistroň. Tažná síla tun, ovládání vzduchem. Model lesnického traktoru John Deere je jako stvořený pro malé dřevorubce. Fréza s úzkou frézovací hlavou pro dlabání květinových žlabů, okapových koryt atd.


Lze použít na motorových pilách Husqvarna, Jonsered a Stihl od obsahu . Popis výrobce: Jedná se o výkonn. Nebo zadejte inzerát zdarma a rychle prodejte . Nejrozsáhlejší regionální inzerce na Šumpersku, Zábřežsku, Mohelnicku a Hanušovicku. Ahoj Roberte, Jaký používáš naviják ,a kolik tak asi utáhneš já bych. Výroba zemědělské a lesní techniky.


Nabízíme drtiče větví, štěpkovače, mulčovače, frézy, štípače, radlice, lanové navijáky , půdní vrtáky, zatloukače. Prodávám včetně nových náhradních dílů dle fota. Ložiska,hřídel,gufera.


Nutná montáž nových dílů. Firma BYSTROŇ – INTEGRACE s.

Bystroň - Integrace, s. Vyberajte z inzerátov. Predajte ľahko a rýchlo na Bazoš. Cez 4tisíc užívateľov za deň. Nájdite čo potrebujete vo Vašej .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky