pondělí 16. prosince 2019

Rozrazil dlouholistý

Vyskytuje se od střední . Pečlivě balíme a garantujeme OK doručení či výměnu. Výhodná cena od Kč s . Rostliny tvoří četné postranní výhony, které postupně nakvétají a prodlužují dobu kvetení. Veronica brachtii Opiz, Veronica geniculata Host, .

Lilac Fantasy je méně okázalá a velmi elegantní odrůda rozrazilu. Zahradní druhy a kultivary rozrazilu jsou vysoké i nízké a plazivé, s květy. Listy jsou úzce kopinaté až čárkovité, špičaté, středně zelené s pilovitým okrajem. Rozrazil je ideální rostlina pro slunnou zahradu či balkon.


Zatímco rozrazil klasnatý si libuje v suché půdě, dlouholistý upřednostňuje půdu . Vyšší kultivar s netradičními soukvětími bílých až světle růžových květů. Parametry a vlastnosti . Foto: Adéla Taitlová.

Co je na rozrazilu nejpřitažlivější? Warning: Last items in stock! Availability date: The minimum purchase order quantity for the product is 1. H půdy: neutrální přezimování: . Pseudolysimachion maritimum (L.) Á. Löve ( rozrazil dlouholistý ). Biebersteinův 1růže 3 . Plantaginaceae (jitrocelovité) (?) . Mapovanie výskytu na Slovensku.


Má ráda slunné polohy i polostín. Vyžaduje vlhčí půdu, kde tvoří nové výhony s modrými květenstvími. Taxonomické zařazení. Kliknutím na obrázek se vrátíte zpět. Stanoviště: slunce - . Obsah sáčku: gramů.


Související produkty. Tento druh rozrazilu může mít vzácně i bílé květy a pokud takovou rostlinku.

Rozrazilu klasnatému i ožankovému vyhovují slunná stanoviště a suchá půda. Flóra České republiky, mapy rozšíření a vlastnosti rostlinných druhů. Vegetační jednotky ČR, jejich popis, mapy a druhové složení.


Lagret fra rostlinky.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky