úterý 10. prosince 2019

Pasti na myši eshop

Naleznete u nás vše k likvidaci škůdců, slimáků, lalokonosců, myší , krys, potkanů , kun, krtků, štěnic, molů a jiného obtížného hmyzu. Vyzkoušejte si náš e-shop ! Položek k zobrazení: 1. Bezdotyková past na myši. Všechna práva vyhrazena BSSHOP: e-shop napojený . Zaklapávací pastička na odchyt živé myši. Kladení návnady i jakoukoliv jinou manipulaci s pastí doporučujeme provádět v rukavicích, aby nebyl z pasti cítit lidský . Past na myši - MYŠILAPKA.


Pasti na myši eshop

Získejte kvalitní pasti na myši , krysy, potkany, krtky, hraboše, hryzce a kuny. Různé typy za dostupné ceny. Možnost osobního odběru na prodejně. XHTML elementy v těle. Lapač živých myší LIVE CATCH Zobrazit.


Kvalitní plastová mechanická past na myši od přední světové firmy. Balení obsahuje nádobku s atraktivní návnadou. VÍTEJTE NA STRÁNKÁCH FIRMY ALMI PRAHA, prodejny železářství v Praze - Horních Počernicích. Jde o klasickou dřevěnou sklapovací past na myši.


Srovnejte ceny, přečtěte si. Domů ESHOP Zahrada Jedy a pasti past na myši Ms. Klasická past na krysy je kvalitní, účinná a osvědčená pomůcka při odchytu hlodavců ve vaší domácnosti . BROS- past na myši dřevěná klasická dřevěná pastička na myši , Kategorie: Insekticidy, jedy, repelenty, hnojiva. Plastová barevná past na myši je odolná proti atmosférickým vlivům ( vlhkost ). Pohodlně se obsluhuje a nádoba na nástrahu umožňuje bezpečné nastavení.


Tato výkonná past dokáže usmrtit až myší. Zbavte se škůdců a nepříjemného hmyzu snadno a rychle. Pro tento odchyt nabízíme klecové pasti na kuny s dvěma vchody, které se uzavřou ve chvíli, kdy kuny pohne s návnadou uprostěd.


Do pasti lze chytit několik živých myši. Sklapněte past na myši ! Proběhni bludištěm a nenech se chytit. Nákup bez rizika: dní na vrácení. Elektronické pasti na myši.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky