pondělí 23. prosince 2019

Lopata na sníh pro děti

Lopata na sníh pro děti

Určena pro děti od tří let. Skvělá zábava pro milovníky klouzání po sněhu. Dětský plastový klouzák z plastu na sníh s motivem Frozen pro holky, ve fialové barvě. Dětská plastová lopata - klouzák z plastu do sněhu pro děti , ve čtyřech . Malá lopata na sníh Viking pro děti je vyrobená z odolného polyprolyenu a násada ze smrkového dřeva.


Nyní Vám již může Vaše ratolest pomáhat při úklidu. Lopata na sníh pro děti Lopata je svou velikostí určena pro děti od 2-let. Hledáte dětské hrablo na sníh? Součástí tohoto výrobku je lakovaná dřevěná násada.


Násada je z masivního dřeva, lopata z plastu. Dobře padne do dětské ruky. Zapojte své děti do úklidu sněhu. Vem si svou vlastní lopatu a pusť se do práce! Lehká plastová lopata na sníh v červeném provedení s motivem Auta.


Lopata na sníh pro děti

Délka lopaty je cm. Doporučeno pro děti. Záruka: měsíců (použité zboží). Tato hračka není vhodná pro děti mladší měsíců.


Obsahuje malé části, které mohou být vdechnuty nebo polknuty. Hračka je ve shodě se základními požadavky . Pomoc a zábava v jednom! Tato dětská lopata na sníh jistě potěší každé dítě.


Může Vám s ní pomáhat, nebo si stavět, kopat. Určitě s ní užijete spoustu legrace. Tato lopata na sníh je skvělý nástroj pro děti v zimě. Lopata je vyrobena z tvrdého plastu a je dostatečně silná pro odklízení sněhu.


Sháníte Hráblo dětské na sníh ? Wiky hračky, obrovský výběr kvalitních hraček a papírnického zboží přímo u nás na eshopu. Hrablo na sníh pro děti. Speciální objednávka (MOQ). Pro nákup je nutné se registrovat.


Lopata na sníh pro děti

Plastová lopata na sníh s hliníkovou násadou. Dodáváno v barvě v závislosti od skladových zásob. Dětská lopata na sníh s teleskopickou rukojetí, nová, v barvě modročerné. Doba dodání: obvykle do až dní, podrobnosti zde. Prodávající: SoundAsia , SOUNDASIA(CHINA)TECHNOLOGY CO.


Barva je zasílána náhodně! Tato sněhová lopata je v zimě skvělým nástrojem pro děti.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky