úterý 10. prosince 2019

Univerzální rozmetadlo

Naviják za traktor do tří bodů z Pragy V3S a volným odvíjením. Navijak za traktor hnany hydraulikou homemade - Duration: 0:31. Lesní naviják za malotraktory. Dálkové ovládání navijáku pro lesní traktor.


Prodám naviják - domácí výroba.

Zubová spojka, silný ocelový štít. Náhon je součástí navijáku. Kontaktní formulář: Editovat KONTAKTOVAT FIRMU. S pomocí lesních navijáků za traktor můžete rychle a snadno přibližovat kmeny stromů z místa těžby na místo jejich odvozu. Jedná se o velmi výkonné stroje na.


Cez 4tisíc užívateľov za deň. Nájdite čo potrebujete.

Traktor Domácej Výroby 4x4. Kolik to stálo dřiny a kolik jsme utratili za svačiny… Koníci nám sice stále slouží především. Výroba a prodej zemědělské techniky. Ovládání navijáku je buď mechanickým, nebo elektrohydraulickým systémem.


Inzerát byl odebran z. Vlek za traktor domácí výroby. Americká výroba , u nás je těchto navijáků velmi málo. Mohl by se hodit někomu kdo má odtahovku, offroa nebo traktor.


No a ten hydromotor bych použil . Technické parametry navijáků. Můžete získat kvalitní hydraulický naviják pro traktor s konkurenceschopnou. Představím jeden z navijáku jako příklad: tunový tažný naviják. STS Prachatice - výroba , prodej a servis lesní, zemědělské a komunální techniky. Obsahem práce je návrh lanového navijáku pro univerzální použití.


Montáž je provedena podle doporučení výrobce na osazení. Po připojení navijáku na traktor připevníme stabilizátory na spodních přípojných tyčích .

Před montáží a použitím lesního navijáku přečtěte si pečlivě tento. Doporučujeme vám realizovat tento postup na mírném stoupání, aby se traktor na. Naší činností je výroba a prodej paliva pro krby, krbová kamna a kotle na dřevo.


Stroj byl pořízen za pomocí dotace Karlovarského kraje ve. LKT s navíjecí silou min. Výrobce stroje exportuje i do zahraničí.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky