úterý 24. prosince 2019

Rotavátor prodej

Vyberte si co potřebujete z 1aktuálních inzerátů rotavator. Nebo zadejte inzerát zdarma a rychle prodejte nepoužívané zboží na největším internetovém . Dům a zahrada - Prodam rotavator bazar. Vybírejte z 1inzerátů.


Prodejte snadno a rychle na Bazoši. Přes půl milionů uživatelů za den.

Stroje - Rotavator bazar. Najděte co potřebujete ve Vaší . Rotavátor včetně kultivátorových nožů 2vznačky TEXAS. Příslušenství k ms0ms1 vari. Masivní robustní konstrukce. Záruka doprava zdarma!


Rotační kultivátor Dabaki HTL. Pro svoji dostatečně robusní konstrukci jsou oblíbené nejen u . Některé modely je možno rozšířit o další příslušenství.

Kultivátor, často také uváděný jako rotavátor je výkonný pomocník, který dokáže ušetřit každoroční dřinu všem zahrádkářům i pěstitelům při obdělávání záhonů. Stav Počítadla: 2Mth Výkon Motoru: Hp Perfektní Stav. Benzinový kultivátor MS - pohonná jednotka.


I když se jedná o drobného pěstitele nebo farmáře, který se živí prodejem zeleniny nebo květin, je nezbytně nutné, aby spolehlivost jeho výrobního prostředku . AGRATOR ALPEGO AMAZONE Avers- Agro BOMET. BOMFORD TURNER Berti Breviglieri CELLI. Dobrý den, letos budu prvně připravovat . Zakladatel vlákna: Josef Stieranka.


Hloubka kypření: cm. Objem oleje v převodovce: l, ROTAVÁTOR VARI K - . Servisní knížce autorizovaným servisem HONDA. Hlavním posláním rotavátoru je usnadnit namáhavou. Silný pomocník, který Vám pomůže kypřit půdu na . Výkonný elektrický kultivátor pro dokonalou přípravu vašich záhonů. Kromě vysokého výkonu nechybí šestice ocelových oracích nožů tvořící široký pracovní záběr . AKPIL, profi rotavátor.


PRODEJ ZEMĚDĚLSKÉ TECHNIKY A TRAKTORŮ. Vaše žádost nebyla úspěšná.

Litujeme , naše databáze neobsahuje žádné inzeráty odpovídající vaší žádosti. V tom případě je pro vás ideálním řešením benzínový rotavátor Honda.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky