pátek 13. prosince 2019

Luxol vzorník

Luxol vzorník

AKTUÁLNĚ - NEPŘEHLÉDNĚTE! Nuselská 8 Praha podle nařízení vlády, otevřená pouze pro vyzvednutí internetových objednávek. Tenkovrstvá lazura na dřevo s UV filtrem a ochranou proti povětrnostním vlivům. Kč 4Kč 4Kč 488 . Krycí olejová lazura na vodní bázi pro dekorativní nátěry na dřevo. Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory . Nátěr neomezuje dýchání dřeva a díky sníženému obsahu VOC je také šetrnější k . LUXOL ORIGINÁL nanášejte štětcem ve směru vláken.


Luxol vzorník

Internetová stránka pro zvýšení uživatelského komfortu používá cookies. Potvrzením a používáním těchto stránek dáváte svůj souhlas s jejich použitím. Doporučujeme aplikaci ve dvou vrstvách.


LUXOL VINTAGE nové módní šedé odstíny tenkovrstvá olejová lazura u nás v prodeji. Měla jsem tam sebou svůj vzorník – barvu našich oken – a ten kaštan mi k. Dozvíte se zde jak před nátěrem připravit povrch, jak výr. Nová receptura má vylepšené vlastnosti. Díky nové krémové konzistenci se lépe roztírá a jednoduše aplikuje.


Luxol vzorník

Luxol , gumoasfalt apod. Rychleschnoucí receptura .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky