pátek 30. prosince 2016

Dětské motokáry praha

Většina dnešních jezdců Formule začínala jako dětský závodník na motokárách. A to včetně Michaela Schumachera jezdícího na motokárách od svých let ! Nejrychlejší motokáry. Motokáry v největší motokárové hale v evropě. The biggest indoor kart . Trať je jako jedna z mála v České republice vhodná již pro děti od let a to díky vyšší bezpečnosti motokár s elektrickým pohonem.


Dětské motokáry praha

Praga Areně KARTING ACADEMY pro děti. Praha - Horní Počernice. Most na Praze Chlumecké ulici, jež leží na spojnici rychlostních komunikací R10.


Naše asfaltová, přírodní, kartingová dráha s rodinnou atmosférou širokým výběrem kvalitních motokár od dětských přes základní, rychlé a super rychlé pro velmi . Půjčovna motokár pro veřejnost – na oddělené trati, možnost zapůjčení různých typů pro děti , dospělé i pokročilé. Kartingová akademie má za cíl seznámit mladé zájemce z řad dětí a jejich rodičů s. Pokračujeme teoretickou částí, ve které dětem vysvětlíme, jak se motokára ovládá a jak se má. Děti se neobejdou bez pomoci rodičů, nebo dospělých – s motokárou mohou. Doufáme, že jste s Vašimi potomky ježdění na těchto motokárách užili. Dětské motokáry zrušeny!


Naše motokáry jsou fakt auto, i cenou, (zhruba v ceně Škoda - Fabia) a nejsou pro děti. V dětské škole kartingu se malý jezdec nebo jezdkyně naučí všem potřebným základním znalostem. Kartarena Plzeň se aktivně podílí na propagaci motorsportu a nabízí dětem možnost vyzkoušet si jízdu na motokáře s využitím kvalitní techniky, zázemí a . Zapojit se můžete jakkoliv např.


Prodám závodní rám na motokáru. Honda a X-BOX 3trenažér se. Tip na zábavu pro děti v Praze - závody chrtů, elektro motokáry , šlapadla, four leaf restaurant, terasy,.


Pro menší děti (již od let) jsou k dispozici speciální motokáry pro dvě osoby. Maximální důraz je přitom kladen na bezpečnost. Vezměte je na motokáry a uvidíte jak je to bude bavit! Dvousedadlová motokára čeká na tatínky s dětmi. Svezte své dítě na motokáře.


Dostupnost: SklademDo. Pro nejmenší závodníky máme dětskou motokáru s nižším výkonem a snadnějším ovládáním. Pro každého nabízíme skvělé vyžití při ježdění na rychlých motokárách v. Zažijte den plný adrenalinu v sedadle motokáry ! Nabídka dětských motokár s možností jezdění do let. Chtěli by jste si vyzkoušet adrenalinovou jízdu na tří úrovňové motokárové trati, kde nechybí ani klopená zatáčka o.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky